Η Ιωάννα Τούνη είναι πλέον μια εγκυμονούσα γυναίκα και ακολουθεί τις συμβουλές των γιατρών της να ξεκουράζεται.

Έτσι η Ιωάννα Τούνη έχει περιορίσει τις εξόδους και τα ταξίδια και περνάει την καθημερινότητα της στο σπίτι.

Μέσα στον ελεύθερο χρόνο που έχει, η instagrammer ασχολείται, μεταξύ άλλων, με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας πολλά βίντεο και φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Μπορεί η δραστηριότητά της να είναι πιο έντονη στο Instagram, αλλά η ίδια έχει μπει δυναμικά και στην πλατφόρμα του TikTok, αναρτώντας διάφορα χιουμοριστικά βίντεο.

Σε ένα βίντεο μάλιστα, το οποίο ανέβασε χθες μέσα από το προφίλ της, η Ιωάννα Τούνη δήλωσε «άσχετη με την πολιτική». Είναι χαρακτηριστικό, ότι ανάμεσα σε όσα έγραψε, άφησε πολλά ερωτηματικά σχετικά με το εάν γνωρίζει πράγματι, ποιος είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Στο κλιπ εμφανίζεται να τρώει σοκολάτα με απορία στο βλέμμα και πάνω στο βίντεο γράφει: «Όταν βρίσκεσαι κατά λάθος σε παρέα που μιλάει για πολιτική και εσύ δεν είσαι σίγουρη ούτε για το ποιος είναι ο πρωθυπουργός».
Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, ρώτησε τους ακόλουθούς της: «Κανένας άλλος άσχετος με πολιτική εδω;».

https://www.tiktok.com/@j.touni/video/7132888153832033541?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1&refer=embed&referer_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2F&referer_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Flife-style%2Farticle%2F1275286%2Fioanna-touni-den-einai-sigouri-poios-einai-prothupourgos%2F&referer_video_id=7132888153832033541

Και ξέσπασε ο… κακός χαμός με τα λεγόμενα της…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook