Άδειο το μαγαζί του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται με τη σύζυγό του στην Αλόννησο και το μαγαζί που διατηρεί στη Χώρα, είναι άδειο.

Ειδικότερα, η εικόνα του μαγαζιού δεν θυμίζει σε τίποτα το προηγούμενο καλοκαίρι, οπότε η συμμετοχή του, επί σειρά ετών, στη δημοφιλέστατη εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα”, τον έκανε έναν αγαπητό επιχειρηματία στην Αλόννησο.

Ωστόσο, το σκάνδαλο που ξέσπασε, πέρυσι τον Δεκέμβριο, με τις καταγγελίες εναντίον του για διαρροή στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές στιγμές που είχε με γυναίκες, χωρίς τη συναίνεσή τους, οι αποκαλύψεις που ακολούθησαν και η καταδικαστική απόφαση εναντίον του, τον Φεβρουάριο του 2022, άλλαξαν τα πάντα.

Αμέσως σταμάτησε η συνεργασία του με την εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα”, με τους πρώην φίλους και συνεργάτες του να μην μπορούν να κρύψουν το θυμό τους για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και όπως ισχυρίστηκαν δεν γνώριζαν.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ναι μεν καταδικάστηκε σε 5 χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή, για τη μία μήνυση εναντίον του, αλλά ο εισαγγελέας, λίγες μέρες μετά την πρωτόδικη απόφαση, άσκησε έφεση, ώστε το πλημμέλημα για το οποίο κατηγορείται, να μετατραπεί σε κακούργημα.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος άνοιξε το μαγαζί προς το τέλος Ιουνίου

Το Πάσχα, το μαγαζί στην Αλόννησο δεν λειτούργησε καθόλου και τελικά ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και η σύζυγός του αποφάσισαν να ανοίξουν για το καλοκαίρι, ποντάροντας μάλλον στους τουρίστες, που επισκέπτονται το πανέμορφο νησί των Σποράδων και δεν γνωρίζουν τι ακριβώς έχει γίνει.

Άδειο το μαγαζί του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Από τα τέλη του Ιουνίου, οπότε ξεκίνησε να λειτουργεί, εκτός από τους ντόπιους που δεν πάτησαν το πόδι τους, γυρίζοντάς του την πλάτη, από τις εικόνες που τραβήχτηκαν στα μέσα Αυγούστου, φαίνεται ότι μάλλον το ίδιο κάνουν και οι ξένοι.

Είναι λογικό, αφού οι τουρίστες πηγαίνουν συνήθως όπου βλέπουν να υπάρχει κόσμος και στο μαγαζί του μουσικού παραγωγού κάθονται μόνο ο ίδιος και η σύζυγός του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook