Η αφοπλιστική απάντηση σε follower που της είπε ότι «παίζει κρυφτό» με την εγκυμοσύνη της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, ενώ τα δημοσιεύματα ότι είναι έγκυος πληθαίνουν. Η ίδια δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει το γεγονός.

Όταν μια follower της στο Instagram, όμως, σχολίασε πως η παρουσιάστρια παίζει «κρυφτούλι», η Κωνσταντίνα Σπύροπούλου έδωσε συγκεκριμένη απάντηση.

Όπως θα παρατηρήσετε, ποζάρει με γυρισμένη την πλάτη, ενώ σε άλλες κρύβει διακριτικά την κοιλίτσα της.

Στα σχόλια της εν λόγω ανάρτησης αρκετοί ήταν αυτοί που την ρώτησαν γιατί κρατάει κρυφή την εγκυμοσύνη της.

«Αυτό το κρυφτούλι το βρίσκω βαρετό αν είσαι με το καλό αν δεν είσαι another time», έγραψε μια follower, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να απαντάει: «Το ότι κάποιος επιλέγει να κρατήσει την προσωπική του ζωή ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ γιατί να λέγεται κρυφτούλι; Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω.. Δεν θεωρώ ότι ένα πρόσωπο που κάνει μια δουλειά που προβάλεται στον κόσμο οφείλει κάθε τι που περνάει ή όχι οποιαδήποτε χρονική στιγμή να το ανακοινώνει ή να δίνει εξηγήσεις. Κατά τη γνώμη μου η κατανόηση και η ενσυναίσθηση σε αυτές τις περιπτώσεις θα ήταν δυο έννοιες που καλό θα ήταν να μάθετε την ερμηνεία τους».

Ωστόσο, οι ερωτήσεις συνεχίστηκαν: «Προς τί η τόση μυστικοπάθεια?», με την Κωνσταντίνα να απαντάει: «Προς αδιάκριτους & περίεργους».

Ακόμη, όταν ένας άλλος διαδικτυακός της φίλος έγραψε: «ποιο από όλα το ότι είστε κομπλεξική ;;;; Δεν κάνετε άλλη δουλειά. Το ότι είστε έγκυος ;;; Σας πέτυχα στη Ρόδο κ η κοιλιά έφτανε στο στόμα κ στις φωτογραφίες ίσα ίσα που φαινεται», η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε: «Δεν έχω την τιμή να σας γνωρίζω προσωπικά Και ούτε και εσείς εμένα! Γιαυτο κρατήστε εσείς τα κόμπλεξ σας για εσάς και την επόμενη φορά που θα με δείτε να έχετε το θάρρος της γνώμης σας να μου τα πείτε όλα αυτά κατάμουτρα! Θεωρώ ότι λέγεται ανθρώπινο δικαίωμα και όχι ΚΟΜΠΛΕΞ πάντως έτσι για την ιστορία».

Ο διάλογος συνεχίστηκε με τον ίδιο να προσθέτει: «εσείς σίγουρα δεν με γνωρίζετε εσάς όμως σας γνωρίζουμε λόγω της δουλειά σας Θα πρέπει λοιπόν να δέχεστε όχι μόνο τα σχόλια που σας αρέσουν αλλά κ τα υπόλοιπα που δεν. Είπα την γνώμη μου ! Το κομπλεξική δεν είναι τίποτε σε όλα αυτά τα γνωστά που σας χαρακτηρίζουν όταν ακούγεται το όνομα σας.Όλη η Ελλάδα τα ξέρει κ εσείς φυσικά. Δεν έχετε συνηθίσει;» και την Κωνσταντίνα να λέει: «Το ότι με ξέρετε λόγω δουλειάς δεν σημαίνει ότι γνωρίζετε και την προσωπικότητα μου. Δεν κατανοώ την επιχειρηματολογία σας, με συγχωρείτε ούτε και την διατύπωση σας “δεν έχετε συνηθίσει..”. Δεν σας επιτρέπω όπως και σε κανέναν να με θίγει. Κρύβεστε πίσω από μια ανωνυμία πληκτρολογίου, μιλάτε για ένα τόσο λεπτό και ευαίσθητο γυναικείο θέμα που δεν θα νιώσετε Ποτέ την αγωνία και το φόβο! Ειλικρινά ντρέπομαι για τον τρόπο που σκέφτεστε και καλό θα ήταν να μην με ακολουθείτε άλλο και να προβληματιστείτε έστω και λίγο».

Η απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σε σχόλια από followers της

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook