Η ενημέρωση που έκανε ο Πάνος Κιάμος στα επίσημα προφίλ του στα social media!

Την προσοχή στους θαυμαστές του, για ανθρώπους οι οποίοι χρησιμοποιούν κακόβουλα το όνομά του στα social media, επέστησε ο Πάνος Κιάμος.

Με ανάρτησή του στα επίσημα και επαληθευμένα με το μπλε ✔️ (τικ) από τις ανάλογες πλατφόρμες, ο αγαπημένος τραγουδιστής ενημέρωσε πως κάποιοι υποστηρίζουν πως είναι ο ίδιος ή τον εκπροσωπούν, θέλοντας να αποσπάσουν χρήματα ή ενδεχομένως να εκμεταλλευθούν την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό του.

«Εύχομαι όλοι να είστε καλά! Θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα θεματάκι τις τελευταίες, επειδή μερικοί από εσάς μου στέλνετε μηνύματα κάποιες σελίδες παριστάνουν ότι είναι βοηθοί μου ή είμαι εγώ ο ίδιος στο Facebook, το Instagram ή το Tik Tok. Θέλω να σας ενημερώσω και να γνωρίζετε ότι οι μοναδικές σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που είμαι εγώ και έχουν πραγματικά σχέση με εμένα είναι εκείνες που έχουν επαληθευτεί είναι όσες έχουν ένα μπλε ✔️. Όπως στο Instagram και το Tik Tok η ονομασία είναι “panoskiamos_official”.

Αυτοί είναι οι μοναδικοί λογαριασμοί που έχω στην κατοχή μου. Δεν πρόκειται να κάνω ποτέ αίτημα, να ζητήσω χρήματα ή να μπω από κάποιον άλλον λογαριασμό. Έχω τρεις, και πιστέψτε ότι είναι αρκετοί, αι σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου και με στηρίζετε. Απλά ήθελα να το ξεκαθαρίσω.

Για τους υπόλοιπους λογαριασμούς που σας προσεγγίζουν, με οποιαδήποτε αναφορά σε εμένα, να κάνετε αναφορά, όπως έχω κάνει και εγώ», είπε ο Πάνος Κιάμος και ανανέωσε το ραντεβού του με τους θαυμαστές του την Παρασκευή και το Σάββατο στο Posidonio και την Κυριακή στα Χανιά!

Δείτε το βίντεο

Οι επίσημοι λογαριασμοί του Πάνου Κιάμου στα social media

Facebook
Instagram
Tik Tok
Spotify
YouTube

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook