Με τη δίκη να συνεχίζεται, η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και ο Ξενοφώντας Σκιντζής βρέθηκαν έξω από το σπίτι του ηθοποιού.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται πλέον σπίτι του, ωστόσο συνεχίζει να δίνει το «παρών» στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, καθώς δικάζεται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Με τη δίκη να συνεχίζεται, η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και ο Ξενοφώντας Σκιντζής βρέθηκαν έξω από το σπίτι του ηθοποιού και «τσάκωσαν» τον Πέτρο Φιλιππίδη κατά την επιστροφή του από τα δικαστήρια.

Ο κατηγορούμενος ηθοποιός δεν έκανε καμία δήλωση στην κάμερα και φορώντας καπέλο, γυαλιά και μάσκα προστασίας για να μην γίνεται εύκολα αντιληπτός έσπευσε να μπει στο σπίτι του. Ο Πέτρος Φιλιππίδης αρκέστηκε να πει «Μην το κάνετε αυτό».

Στη συνέχεια, η κάμερα της εκπομπής και η Μαρία Βλάχου συνάντησαν την σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, η οποία μίλησε στην Super Κατερίνα.

«Είμαι καλά. Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι καλά στην υγεία του. Σε παρακαλώ πάρα πολύ, σεβαστείτε ότι αυτή τη στιγμή ξεκινάμε έναν αγώνα. Θα σας παρακαλούσα να μην έρχεστε εδώ γιατί ενοχλούνται οι γείτονες. Σεβαστείτε το αυτό. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σας. Είμαι πάντα δίπλα του», είπε χαρακτηριστικά η Ελπίδα Νίνου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook