Κόντρα… συζύγων ξέσπασε μετά τον αποκλεισμό της Τουρκίας από τη Γαλλία. Η διαμάχη των συντρόφων Οσμάν και Τουντσέρ.

Η Τουρκία «αυτοκτόνησε» και έχασε ένα δικό της παιχνίδι απέναντι στη Γαλλία για τους «16» του Ευρωμπάσκετ.

Ο Τσεντί Οσμάν, εκ των κορυφαίων της ομάδας του Εργκίν Αταμάν στη διοργάνωση, ήταν μοιραίος χθες καθώς είχε 0/2 βολές και ένα λάθος που έδωσε την ευκαιρία στους «τρικολόρ» να πάνε το παιχνίδι στην παράταση και να το κερδίσουν.

Μετά το ματς, ο παίκτης-αποκάλυψη της Τουρκίας με 22 πόντους στον χθεσινό αγώνα, Μπουγκραχάν Τουντσέρ, έκανε κάποιες δηλώσεις που εκλήφθηκαν ως… άδειασμα στον συμπαίκτη του. «Κάναμε το ακατόρθωτο πάλι. Χάσαμε παιχνίδι στο οποίο ήμασταν μπροστά με δύο πόντους, είχαμε δύο βολές και την κατοχή με 9’’ να απομένουν», τόνισε ο γκαρντ της Εφές.

Η σύζυγος του Τσεντί Οσμάν, Εμπού Σαχίν, που είναι ηθοποιός, μοντέλο και influencer, εξοργίστηκε και έκανε μια ανάρτηση στην οποία ανέφερε με σαφή «βέλη» προς τον Τουντσέρ: «Αυτοί που έπαιζαν 10 λεπτά, θα πρέπει να είναι ευγνώμονες για την τυχερή τους ημέρα και να ευχαριστούν την ομάδα, ειδικά εκείνους που μπορούν να λιποθυμήσουν από την κούραση».

Λίγη ώρα αργότερα, μετά τον σάλο που προκλήθηκε, η Σαχίν κατέβασε την ανάρτηση στα social media. Όπως αναφέρουν όμως τουρκικά ΜΜΕ, η τοποθέτησή της προκάλεσε την έντονη αντίδραση της συντρόφου του Τουντσέρ, της ηθοποιού Εντά Ετσέ. Η τελευταία έκανε unfollow τη φίλη της και τα σκαλδαλοθηρικά Μέσα της χώρας μιλούν για μια μεγάλη κόντρα που μόλις… άρχισε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook