Έτσι απάντησε όταν ρωτήθηκε για τα σχόλια για την εξωτερική της εμφάνιση!

Ακομπλεξάριστη και με έντονη αίσθηση του χιούμορ η Μελίνα Ασλανίδου αναφέρθηκε στις αισθητικές επεμβάσεις και τα δημοσιεύματα που λένε πως έχει αλλάξει.

«Γελώ πολύ. Τι να κάνω να κλάψω; Όχι δεν κλαίω. Καλά κάνουν. Οι γυναίκες πρέπει να προσέχουν τον εαυτό τους. Έχουν πολλά πράγματα. Κυρίως η μητέρα που πρέπει να προσέξει τα παιδιά της και τον άντρα της. Κάτσε φίλε, πρέπει να προσέχει η γυναίκα τον εαυτό της και να είναι όμορφη» είπε η Μελίνα Ασλανίδου στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό».

Η απάντηση on camera για τις πλαστικές επεμβάσεις

Στη συναυλία που δόθηκε το βράδυ της Δευτέρας 12/9 στο Καλλιμάρμαρο προς τιμήν του Γιώργου Ζαμπέτα στο πλαίσιο της δράσης του “Όλοι μαζί μπορούμε” συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία τη Μελίνα Ασλανίδου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή του Καλλιμάρμαρου και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο για τις ερμηνείες της.

Η Μελίνα Ασλανίδου απάντησε για τις ερωτήσεις που δέχεται σχετικά με την εμφάνισή της και το αν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις.

«Δεν μου τα λένε κατάμουτρα. Τι να με ενοχλούν παιδιά; Ο κόσμος λέει! Τι να κάνουμε τώρα» αποκρίθηκε η Μελίνα Ασλανίδου.

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στο Happy Day.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook