Ο Snik δίνει τη δική του εκδοχή για το επεισόδιο που έγινε πριν από λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη.

Ο Snik φαίνεται πως διαπληκτίστηκε με μία ομάδα ανθρώπων σε εστιατόριο της συμπρωτεύουσας όταν του επιτέθηκαν και τον κατέγραψαν σε βίντεο.

Το απόγευμα της Τρίτης, ο Snik θέλησε να απαντήσει μέσα από τα social media για το συμβάν στην Θεσσαλονίκη, με εμφανή τα τραύματα στο πρόσωπό του από τον καβγά: «Έλα μάγκες, καλησπέρα. Έχω πάρει πολλά μηνύματα για ένα σκηνικό που έγινε στην Θεσσαλονίκη που καθόμουν εγώ και ένας φίλος μου και ήρθαν 20 άτομα και σηκώσανε χέρι. Όπως βλέπετε δύο χέρια, τρία πόδια… Είναι η τελευταία φορά που μιλάω για τσακωμούς, μπιφς και τα λοιπά από το Ίντερνετ. Έχει καταντήσει αηδία η φάση. Σε όσους νοιαστήκατε αν είμαι καλά και το τι έχει γίνει ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Την αγάπη μου τα λέμε στο Λονδίνο! Δεν είναι τυχαίο ότι μετά τα βραβεία ότι έχουν γίνει τόσοι τσακωμοί, τυχαία σε μαγαζιά. Karma is a bitch. Τώρα όσον αφορά βίντεο, φωτογραφίες, comments αν νομίζετε ότι θα με κουνήσετε έστω και λίγο, τόσα χρόνια δεν με έχετε κουνήσει. Είστε πολύ γελασμένοι. Έχουμε και εμείς βίντεο με τα φιλαράκια και τα καμώματά σου. Don’t worry».

Πηγή: .tlife.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook