Δεύτερη καταγγελία σε βάρος του γνωστού ηθοποιού κατατέθηκε στο Σύλλογο Ελλήνων Ηθοποιών, αυτή τη φορά για απόπειρα βιασμού.

Ο Παύλος Χαϊκάλης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» στο OPEN φέρεται να είπε ότι δεν έχει πάρει στα χέρια του τις καταγγελίες σε βάρος του, καθώς δεν είναι και μέλος του ΣΕΗ. Αφού λάβει γνώση , τότε θα αποφασίσει για την υπερασπιστική του γραμμή.

Μετά την Ηλιάνα Αραβή , που είχε καταγγείλει τον ηθοποιό για «πιεστικά τηλέφωνα  όπου της μιλούσε πρόστυχα», μια δεύτερη γυναίκα τον κατήγγειλε για απόπειρα βιασμού , σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» . Μάλιστα, έγινε αναφορά σε δημοσίευμα της εφημερίδας ΟΝ TIME, η οποία σήμερα (12/2) δημοσιεύει συνέντευξη της κοπέλας με τίτλο «Απόπειρα βιασμού».

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ της εκπομπής, η γυναίκα είχε μιλήσει στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ , περιγράφοντας την εφιαλτική της εμπειρία πριν από 31 χρόνια, σε ηλικία 25 ετών και ενώ είχε κάνει επέμβαση μαστού.

Η μαρτυρία της ηθοποιού στην ΕΡΤ  για το  συνάδελφό της

«Μου έφτιαξε καφέ, είχα πιεί δυο τρεις γουλιές και με βούτηξε και με φίλησε. Ξαφνικά είδα έναν άλλο άνθρωπο. Δεν ήταν πια ο φίλος που τα λέγαμε, το αγόρι της φίλης μου, είδα κάποιον άλλο. Σαν να είχε σαλτάρει εκείνη τη στιγμή. Στην πάλη μας με έπιασε με τα χέρια του από το λαιμό και με έσφιγγε. Τα χέρια του ήταν σαν ζωγραφιά στον λαιμό μου για πάρα πολλές μέρες. Να μου δηλώνουν αυτό που πήγε να γίνει. (…)

Ήμουν πάρα πολύ τυχερή, όμως, με τη χάρη του θεού γιατί επάνω στην πάλη με χτύπησε με τον αγκώνα του επάνω στην τομή και εγώ λιποθύμησα και αυτός τρόμαξε, τρομοκρατήθηκε. Συνειδητοποίησε, προφανώς, ότι είμαι “εκτός” και έφερε νερό. Μου έβρεξε το μέτωπο και έφερε νερό να πιω. Δεν ξέρω πώς σηκώθηκα και έφυγα. Δεν ξέρω πώς μπήκα στο ταξί. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι ο δικός μου άνθρωπος με βρήκε στις σκάλες λιπόθυμη».

Οι συγγενείς της πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Οι αστυνομικοί – όπως λέει – πήγαν στο τμήμα και τον ηθοποιό. «Αυτός έκλαιγε στα πόδια μου. Ο πατέρας μου πήγε να τον πιάσει να τον σκοτώσει. (…) Έκλαιγε στα πόδια μου και του είπα ότι δεν έχω πειράξει ούτε μυρμήγκι στη ζωή μου αλλά αυτός που θα τον τιμωρήσει είναι ο Θεός. Μετάνιωσα πάρα πολλές φορές από εκείνη τη στιγμή που δεν το προχώρησα», ανέφερε η ίδια.

Πριν από λίγο ο Πάυλος Χαϊκάλης μίλησε στο T Live του Mega:

«Δεν θα κάνω καμία δήλωση, έχω απευθυνθεί στους δικηγόρους μου. Όταν θα εξετάσει ο δικηγόρος μου την υπόθεση, θα βγάλει ανακοίνωση και θα ενημερωθείτε από εκείνον. Ακόμα δεν μπορώ να σας πω το όνομά του. Από Δευτέρα να πάρω τους φακέλους, οι οποίοι με αφορούν και μετά θα ενημερώσω το δικηγόρο μου να μιλήσετε μαζί του. Μετά και εφόσον από Δευτέρα ενημερωθεί ο δικηγόρος μου, θα υπάρξει απάντηση», είπε ο Παύλος Χαϊκάλης στο T Live.

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις