Για τη «Γη της Ελιάς», για τους ρόλους που έπαιξε στην καριέρα της καθώς και για την συνεργασία της με τον Δημήτρη Χόρν, μίλησε μεταξύ άλλων στο MEGA η Μάρω Κοντού

Στον καναπέ του «Χαμογέλα και Πάλι!» κάθισε το μεσημέρι της Κυριακής (18/9) η Μάρω Κοντού.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», ο οποίος κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19/09, δίνοντας μια εικόνα των ανατροπών που περιμένουν φέτος τους τηλεθεατές στην δημοφιλή σειρά του Αντρέα Γεωργίου.

«Ο νέος κύκλος θα είναι όλο εκπλήξεις, θα σας τινάξει στον αέρα. Εγώ, σαν Μαρία, είμαι μέσα στη θλίψη γιατί η κόρη της είναι στη φυλακή. Είναι σκούρα τα πράγματα και δεν ξέρω τι θα γίνει με την ‘κόρη’ μου. Ξέρω ότι χωρίζει ένα ζευγάρι που ήταν πολύ αγαπημένο. Ξέρω ότι συλλαμβάνονται κάποιοι, ξέρω ότι θα γεννηθεί ένας καινούριος, φανταστικός έρωτας που δεν τον περιμένει κανείς, ξέρω ποια γυναίκα πεθαίνει…» είπε αρχικά, όμως της έκοψε τη… φόρα η Σίσσυ Χρηστίδου η οποία τόνισε πως δεν πολυαγαπούν στην εκπομπή τα spoilers γιατί θέλουν να τα βλέπουν στην οθόνη.

«Θέμα τύχης η καριέρα μου»

Η ίδια, αναφερόμενη στην τεράστια καριέρα που έχει διαγράψει στον χώρο του θεάματος, σημείωσε ότι ήταν θέμα τύχης όσα έχει καταφέρει, καθώς ποτέ δεν κυνήγησε την παραμικρή ευκαιρία.

«Αυτός που είναι γεννημένος για να γίνει σταρ, θα γίνει σταρ. Έχουμε πάρα πολλά νέα ταλέντα, και από άντρες και από γυναίκες. Στην περίπτωσή μου ήταν και θέμα τύχης. Σε όλη μου την καριέρα δεν έκανα ποτέ ούτε ένα τηλέφωνο. Τα πράγματα ερχόντουσαν και τα ακολουθούσα» ανέφερε η Μάρω Κοντού.

Στη συνέχεια διηγήθηκε απίθανες ιστορίες από το μακρινό παρελθόν, αναφερόμενη στην εποχή που συνεργάστηκε με τον Δημήτρη Χορν.

«Στην Πάτρα ήρθε να με δει ο Δημήτρης Χορν. Δεν είπα λέξη στην πρώτη πράξη. Χτυπούσα πάνω στα έπιπλα, είχε στεγνώσει ο λαιμός μου και μπαίνει στο διάλειμμα κι άρχισα να τρέμω. Μου λέει σκ@τ@ ήσουν χρυσό μου. Μετά με είδε στην σκηνή με ένα παλτό και μου είπε θα τον βγάλεις τον ρόλο κι έφυγε. Στις πρώτες πρόβες ήταν να με δέρνουν. Είχε βοηθό τον Μηνά Χρηστίδη και τον έβλεπα να αναστενάζει».

Η ίδια συνέχισε ακάθεκτη, μιλώντας και για τον Γιώργο Λεμπέση.

«Ο Γιώργος Λεμπέσης, ο μετέπειτα θεατρικός επιχειρηματίας, μου είπε ότι οι ηθοποιοί του Κουν όταν έχουν τρακ, πίνουν κονιάκ. Μου έφερε ένα της συμφοράς και τα είπα κάπως καλύτερα. Βγήκε ο Χορν κι είπε το περιβόητο, έλα μο@#% στον τόπο σου. Δεν σόκαρε ο τρόπος που τα έλεγε».

Όσο για την σκηνή που δε θα ξεχάσει ποτέ;

«Υπήρχε μια σκηνή που έπρεπε να κατέβω μια σκάλα. Έπαιζα μια πόρνη και ο Χορν ήταν παπάς. Κατέβαινα και ήταν κάτω δύο πελάτες και έπρεπε να λέω ‘hello beautiful’. Το έκανα δύο φορές αλλά δεν του άρεσε και μου είπε ‘θα στο δείξω εγώ’. Ανέβηκε ο Χορν και άρχισε να κατεβαίνει, να κουνιέται. Τον φωτογραφίζω και ανεβαίνω και το κάνω ολόιδιο. Και μου λέει ‘όχι σαν αδερφή χρυσό μου’ καν’ το δικό σου. Και δεν είπε τη λέξη ‘αδερφή’».

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε και για τις ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει και παίζονται μέχρι σήμερα.
«Μ’ αρέσουν οι ελληνικές ταινίες και είμαι τυχερή σε αυτόν τον τομέα γιατί έχω κάνει σημαντικές ελληνικές ταινίες οι οποίες παίζονται ακόμη και τις χαίρονται. Πολλές φορές με φωνάζουν ‘κυρία Κοκοβίκου’. Τις σνομπάραμε κάπως τις ταινίες, τις θεωρούσα υποδεέστερες του θεάτρου, αλλά τελικά ο κόσμος με ξέρει από τις ταινίες και όχι από τα 130 θεατρικά που έχω παίξει».

Στο τέλος, αποκάλυψε και μια πτυχή για την προσωπική της ζωή.

«Έχω ερωτευτεί έναν και μοναδικό συμπρωταγωνιστή μου. Ήμασταν και οι δύο ερωτευμένοι. Το όνομά του δεν το μάθατε ποτέ και δε θα το πω».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook