«Δεν θα υπάρχει πληρωμή, όμως η παραγωγή θα κρατήσει όλα τα βιογραφικά των συμμετεχόντων για μελλοντική συνεργασία»

Ο λόγος για τον διάσημο ηθοποιό Χρήστο Βασιλόπουλο ο οποίος με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναζητά ηθοποιούς για να παίξουν σε ταινία η για να βοηθήσουν στα γυρίσματα αυτής χωρίς αμοιβή αλλά για να αποκτήσουν εμπειρία.

Η αγγελία του Χρήστου Βασιλόπουλου

«Ζητούνται σπουδαστές/ ηθοποιοί ηλικίας 25-70, για βοήθεια σε γύρισμα ή και συμμετοχή (είτε με ρόλο είτε με βοηθητικό ρόλο) σε νέο project με γυρίσματα στην Αττική. Στείλτε τα βιογραφικά και τις φωτογραφίες σας στο email:… μέχρι τις 24 Σεπτέμβρη. Δεν θα υπάρχει πληρωμή, όμως η παραγωγή θα κρατήσει όλα τα βιογραφικά των συμμετεχόντων για μελλοντική συνεργασία. Το συγκεκριμένο project είναι ένα τεράστιο project και οι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν θα δουλέψουν άμεσα με τον σκηνοθέτη αλλά και τον πρωταγωνιστή (Χρήστος Βασιλόπουλος) αποκτώντας αρκετή εμπειρία», έγραψε στην αγγελία ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως θα λάβει μέρος σε μια νέα ταινία με τίτλο «Τυφλή πίστη» όπου θα υποδυθεί έναν ιερέα.

Στη συνέχεια είπε πως θα μείνει στη χώρα μας μέχρι τέλη Οκτώβρη όπου θα λάβει μέρος σε ακόμα μια ταινία που γυρίζεται στη Σαρωνίδα ενώ όπως του χρόνου θα τον δούμε σε μια σειρά του Mega που είναι στα σκαριά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook