Η αφοπλιστική απάντηση της Βρισηίδας Ανδριώτου σε σχόλιο follower για τον Σπύρο Μαρτίκα

Ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι συνεχίζουν να είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας, που γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν κατά τη διάρκεια του Survivor.

Οι δυο τους είναι πολλοί ενεργοί στα social media και συχνά ανεβάζουν κοινά τους στιγμιότυπα. Η Βρισηίδα Ανδριώτου δέχτηκε ωστόσο ένα επικριτικό σχόλιο από follower της, που της έγραψε ότι ο σύντροφός της είναι σαν τον… μπαμπά της και ότι δεν την «πείθει» η σχέση τους.

Η ίδια χαρακτήρισε μάλιστα… αγενέστατη τη Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία δημοσίευσε τη συνομιλία τους στα instastories και σχολίασε: «Εν τω μεταξύ το αγενέστατη που το είδε; Τέτοια μηνύματα από γυναίκες πραγματικά με στεναχωρούν και λυπάμαι πολύ για τέτοιου είδους συμπεριφορές».

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου βρέθηκαν την Πέμπτη καλεσμένοι στο «Πρωινό μας» και μίλησαν για τη σχέση τους αλλά και τη συγκατοίκηση τους στην Αθήνα.

«Η σχέση μας ξεκίνησε στην ένωση του Survivor, έχουμε ημερομηνία επετείου στις 14 Απριλίου. Πέρα από τους τσακωμούς και το ότι έφυγα νωρίτερα δεν μας πτόησε. Ήταν λίγο δύσκολο το Αθήνα – Θεσσαλονίκη. Συζούμε, τώρα φτιάχνουμε το σπίτι. Μένουμε προσωρινά στους γονείς του Σπύρου. Οι γονείς του με συμπαθούσαν από πριν μέσα από το παιχνίδι» αποκάλυψε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook