«Είναι μια Κρουέλα, που σκούζει και φωνάζει»: «Κατακεραύνωσε» τη Βίκυ Καγιά και το GNTM ο Νίκος Αποστολόπουλος

Ο Αποστολόπουλος ενοχλείται από τη φωνή της Βίκυς Καγιά.
Αιχμηρός για άλλη μία φορά εμφανίστηκε ο Νίκος Αποστολόπουλος με τις δηλώσεις του για το ριάλιτι μοντέλων GNTM. O σχεδιαστής δεν δίστασε να σχολιάσει όλους τους κριτές, ακόμη και προηγούμενων σεζόν.
«Τη φωνή της Καγιά τη βρίσκω εξωφρενικά άσχημη…τα χασκόγελά της» δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ δεν δίστασε να τη χαρακτηρίσει «Κρουέλα».
«Το GNTM είναι άχρηστο, αλλά έχει τόσα άχρηστα η τηλεόραση…» συμπλήρωσε ο σχεδιαστής. Ερωτώμενος για τον Γιώργο Καράβα είπε: «Στην ηλικία του δεν είναι για αναβαθμίσεις, είναι ένας από όλους για κατανάλωση και μετά για απόσυρση».
Ο Νίκος Αποστολόπουλος δήλωσε πως δεν θεωρεί τον Άγγελο Μπράτη συνάδερφό του. «Η Κάλλας με μια τραγουδιάρα στην Ελλάδα είναι συνάδερφοι;» διερωτήθηκε.
Σχολιάζοντας την Ηλιάννα Παπαγεωργίου είπε πως εάν μείνει στη Τενερίφη θα είναι μια χαρά. «Ξαναζεσταμένη σούπα, χειρότερο και από το Βachelor».
Ολες οι Ειδήσεις
- Νομική Σχολή: Η καταδρομική επίθεση των 8 μαυροντυμένων κουκουλοφόρων – Βίντεο – ντοκουμέντο
- Η Ελίζαμπεθ Πίπκο: Η στενή συνεργάτιδα του Ντόναλντ Τράμπ στο δυναμικό του Ομίλου Antenna
- Έλενα Κρεμλίδου: «Λύγισε» για τη διαρροή αποκαλυπτικών φωτογραφιών της – “Σε κάποιες από αυτές ήμουν ανήλικη» – Βίντεο
- Δώρα Χρυσικού: Τέλος από τη «Γη της Ελιάς» – Το βίντεο με το αποχαιρετιστήριο μήνυμα
- Παύλος Ντε Γκρες: “Το τι θα γίνει με τον στρατό είναι δικά μας θέματα, όταν έρθει η ώρα θα το μάθετε”
- Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Οι ΗΠΑ «δεν θα ενεργούν πλέον ως μεσολαβητές» μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας,
- Ιωάννα Τούνη: Το έκτακτο ταξίδι στην Αμερική – “Θα πάω να ξεσκάσω λιγάκι” – Βίντεο
- Οικονομάκου – Τσερέλα: Έντονος διάλογος σε γνωστό ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστίων – Βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook