Μελαχρινή καλλονή – Αυτή είναι η σύντροφος του Στέφανου Μιχαήλ από την «Άγρια Γη»

Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Στέφανου Μιχαήλ
Είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο εντυπωσιακούς, αλλά και ταλαντούχους ηθοποιούς της νέας γενιάς.
Ο λόγος για τον Στέφανο Μιχαήλ τον οποίο έχουμε θαυμάσει μέσα από πολλούς ρόλους, στο Μπρούσκο, στο Τατουάζ, ενώ τώρα στην «Άγρια Γη», στον ΣΚΑΙ.
Δυστυχώς για τις θαυμάστριές του, ο ηθοποιός είναι χρόνια σε σχέση με μία πανέμορφη γυναίκα τη Νάταλι Κάτερ, η οποία μάλιστα έχει και ένα κοριτσάκι από άλλο γάμο.
Ο Μιχαήλ είναι πολύ καλά με τη σύντροφό του και πέρα από το ότι συζούν και περνούν πολύ χρόνο μαζί, δημοσιεύματα τους θέλουν να είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, αφού ο έρωτάς τους δεν χρειάζονται άλλη επιβεβαίωση.
Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Στέφανου Μιχαήλ
Η Νάταλι Κάτερ είναι χορεύτρια με καταγωγή από την Κύπρο και την Αίγυπτο. Είναι μάλιστα πρώην του Δώρου Παναγίδη από το Power of Love με τον οποίο έχουν αποκτήσει και ένα κοριτσάκι. Η ίδια και ο Στέφανος Μιχαήλ είναι πραγματικά αχώριστοι, ενώ έχει και εξαιρετικές σχέσεις με την κορούλα της.
Ολες οι Ειδήσεις
- O Τράμπ εγκαινίασε το «Alligator Alcatraz», ένα κέντρο κράτησης μεταναστών – «Θα τους μάθουμε να τρέχουν μακριά από αλιγάτορες και φίδια»
- Έφη Αχτσιόγλου: Το πάρτι για τα γενέθλια του γιού της – Φωτογραφίες
- Παύλος Ντε Γκρές – Μαρί Σαντάλ: Γιορτάζουν 30 χρόνια γάμου – Φωτογραφίες
- Δέσποινα Μοιραράκη: Κάνω προσπάθεια εδώ και 10 μήνες – Γυμναστική , διατροφή και μια ένεση με ιατρική παρακολούθηση – Βίντεο
- Ελένη Φουρέιρα: Η φωτογραφία με τον 2,5 ετών γιο της – Δείτε τι κάνει!
- Wimbledon: Πρώτη major νικη μετά από 12 μήνες για τη Μαρία Σάκκαρη
- Ο όμιλος Euronext κατέθεσε πρόταση να αγοράσει το Χρηματιστήριο Αθηνών
- «Πολύ άγρια ήταν η επίθεση», λέει ο γιατρός για τον 37χρονο που μαχαίρωσε μητέρα, αδελφή και θείο (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook