Δείτε την ανάρτηση του τραγουδιστή:

Ο Χρήστος Μενιδιάτης, με ανάρτηση του απαντά στον Νίκο Μουρατίδη που δήλωσε σε συνέντευξη του για τον ίδιο πως «υπάρχουν πολλοί άσχετοι στον χώρο που δεν χρειάζονται».

Δείτε την ανάρτηση του τραγουδιστή:

Δεδομένου του αυστηρού κριτηρίου που διαθέτει ο κ. Μουρατίδης τον ευχαριστώ γιατί θεωρεί ότι έχω καλή φωνή (αν και όχι κάτι το ιδιαίτερο ).
Όταν οι άνθρωποι βγαίνουν σιγά σιγά από τα ´πράγματα’ οφείλουν να παρακολουθούν τις εξελίξεις προτού εκφράσουν απόψεις. Αν πιστεύει οτι δεν έχω κάνει τίποτα στη καριέρα μου δεν έχει παρά να ανατρέξει στην δισκογραφία μου όπως επίσης και στην αδιάλειπτη παρουσία στο χώρο των καλών νυχτερινών κέντρων εδώ και περίπου μια εικοσαετία !
Όσον αφορά τον όρο ´άχρηστος´και εφόσον αφορά εμένα προσωπικά πρέπει να πω ότι αν ήμουν κάτι τέτοιο, ο ίδιος ο χώρος τον οποίο υπηρετώ με αγάπη τόσα χρόνια .. θα με είχε στείλει σπίτι μου και θα έκανα κάτι άλλο στη ζωή μου.
Τέλος …επειδή μου αρέσει που ο καθένας μπορεί να εκφράζει ελεύθερα την άποψη του… πραγματικά άχρηστο θεωρώ κάποιον ο οποίος έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στο χώρο του, είναι καθολικά αναγνωρισμένος όσον αφορά το ταλέντο του, έχει κατά τα δικά του λεγόμενα εισπράξει τεράστια ποσά από την παρουσία του στο χώρο της μουσικής και της τηλεόρασης ( όπως ο κ. Μουρατίδης).. και τώρα ο ίδιος διαμαρτύρεται δημοσίως γιατί τα βγάζει δύσκολα πέρα και δεν μπορεί να πληρώσει έναν φουσκωμένο λογαριασμό της ΔΕΗ . Αυτά…. Με αγάπη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook