Ο Γιώργος Τσαλίκης απάντησε στο σχόλιο του συνεργάτη της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και με αφορμή την αντίδραση της Μαρίας Μπακοδήμου σε ερώτηση για τον Φώτη Σεργουλόπουλο, θυμήθηκε ότι πέρυσι οι δημοσιογράφοι τον ρωτούσαν συνεχώς για το θέμα που είχε προκύψει με τον Γιώργο Τσαλίκη και το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο τραγουδιστής πριν από τον ίδιο ως κεντρικός παρουσιαστής για το Big Brother.

«Παιδιά αυτό είναι το παιχνίδι. Εγώ έζησα τον εφιάλτη του τραγουδιστή πέρυσι. Βγαίναμε κι ήταν τέσσερις κάμερες απ’ έξω κι ειλικρινά δεν είχα να πω κάτι διότι δεν ήξερα τι έλεγε. Έλεγε πράγματα, που δεν ίσχυαν. Άντε πάλι να λες…Έπρεπε ευγενικά να τους πεις ρε παιδιά… Αλλά εγώ δεν είχα καμία σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, εδώ μιλάμε ότι υπάρχει σχέση κι ήταν κολλητοί. Να έχουμε πει ένα γεια, δεν είναι γνωριμία αυτό. Γεια έχω πει με όλον τον κόσμο» είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Ο Γιώργος Τσαλίκης, λίγη ώρα αργότερα απάντησε στο σχόλιο του συνεργάτη της Κατερίνας Καινούργιου.

“Μόλις μου στείλανε μια δήλωση που έκανε γνωστός πανελίστας που με θυμήθηκε μετά από ένα χρόνο πάλι, άσχετο, ότι πέρασε εφιάλτη πέρσι με γνωστό τραγουδιστή, που ήταν λογικό βέβαια, με ένα θέμα που ασχολιόντουσαν όλοι. Φίλε μου ο μόνος εφιάλτης που πρέπει να θυμάσαι από πέρσι είναι τα νούμερα τηλεθέασης και στις δύο εκπομπές σου κι άσε με ήσυχο εμένα. Φιλάκια”.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Γιώργος Τσαλίκης:

Δείτε το ακόλουθο βίντεο όσα ανέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας

https://www.youtube.com/watch?v=_8LGErSXS7M

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook