Εξιτήριο πήρε ο Ατζούν Ιλιτζαλί από το νοσοκομείο ύστερα από το τροχαίο που είχε πριν από μερικές ημέρες.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες είχε τροχαίο ατύχημα όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με όχημα που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα στην περιοχή Sariyer της Κωνσταντινούπολης, ενώ στη μηχανή επέβαινε και η κόρη του.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί υπέστη κάταγμα και υποβλήθηκε σε χειρουργείο για τοποθέτηση λάμας στο χέρι του και πλέον αναρρώνει στο σπίτι του, ενώ θέλησε να ευχαριστήσει τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για τη φροντίδα που του παρείχαν, αλλά και όσους έδειξαν ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας του μέσα από ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram.

«Το έντονο ενδιαφέρον και η αγάπη που εισέπραξα σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας μου, με έκανε πολύ χαρούμενο. Μπορεί να έχω πετύχει στην επαγγελματική μου ζωή, αλλά αυτή η αγάπη είναι ανεκτίμητη. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η ευτυχία που μου δώσατε θα μου επιτρέψει να ανακάμψω το συντομότερο δυνατό» έγραψε – μεταξύ άλλων – στην ανάρτησή του ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook