Η ηθοποιός και παρουσιάστρια έφτασε στις 7 το πρωί στο σημείο και από ώρα σε ώρα αναμένεται να ανέβει στο βήμα του μάρτυρα και να απαντήσει στις ερωτήσεις:

Μπορεί η Ζέτα Μακρυπούλια να θέλησε να αποφύγει τις τηλεοπτικές κάμερες και τους φωτογράφους στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ωστόσο στη διακοπή της συνεδρίασης, ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στην πίσω πλευρά του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, εκεί όπου βρίσκεται το κυλικείο.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια έφτασε στις 7 το πρωί στο σημείο και από ώρα σε ώρα αναμένεται να ανέβει στο βήμα του μάρτυρα και να απαντήσει στις ερωτήσεις:

  1. Αν συνάντησε την πρώτη καταγγέλλουσα, η οποία έχει καταγγείλει βιασμό της από τον Πέτρο Φιλιππίδη στις τουαλέτες του θεάτρου κατά τη διάρκεια ραντεβού τους για αντικατάσταση ρόλου, στις πρόβες του Σεπτεμβρίου
  2. Αν υπήρχε ο ρόλος του ψεύτικου τηλεφωνήματος στην παράσταση “Στις Κουζίνες”
  3. Αν γνώριζε τη μητέρα της πρώτης καταγγέλλουσας

Η Ζέτα Μακρυπούλια συνοδεύεται από μια φίλη της, ενώ μέσα στην αίθουσα κάθεται μαζί με τους συναδέλφους της Ράνια Σχίζα, Τάσο Χαλκιά και Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής της στον χώρο, τόσο η ίδια, όσο και οι υπόλοιποι ηθοποιοί δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα με τον κατηγορούμενο, περιμένοντας την ώρα που θα κληθούν να καταθέσουν.

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες που εξασφάλισε ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE:

Η ακροαματική διαδικασία, μέχρι ώρας, έχει διακοπεί δύο φορές, μετά το αίτημα του συνηγόρου της δεύτερης καταγγέλλουσας, να ακυρωθεί η απόφαση για αντικατάσταση μιας ένορκου, η οποία δήλωσε εργασιακό κώλυμα και ζήτησε να μη συμμετέχει πλέον στη σύνθεση του δικαστηρίου.

Στην παρουσία των συναδέλφων του στη δικαστική αίθουσα δεν έδειξε να αντιδρά ούτε ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος παραμένει στη θέση του καθ’ όλη τη διάρκεια των δυο διακοπών της διαδικασίας, συνομιλώντας με τη σύζυγο του, Ελπίδα Νίνου και τον γιο τους, Δημήτρη.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook