Στις δικαστικές αίθουσες κατέληξε ο επεισοδιακός χωρισμός του Κώστα Δόξα και της Μαρίας Δεληθανάση.

Χτες Παρασκευή , εκδικάστηκε στο Μονομελές Εφετείο Θεσσαλονίκης η υπόθεση διαζυγίου του γνωστού τραγουδιστή Κώστα Δόξα και της πρώην συζύγου του Μαρίας Δεληθανάση.

Ο Κώστας Δόξας μιλώντας χθες στην εκπομπή «Open Weekend» δήλωσε χαρακτηριστικά: «Περιμένω να βγει η απόφαση του δικαστηρίου, μπορεί να βγει και μετά από 10 μήνες. Σήμερα έγινε μια συζήτηση, ήταν ένα περίεργο δικαστήριο και όλα καλά. Γενικότερα οι δικαστικές αίθουσες είναι ψυχοφθόρες».

Η Ελένη Τσολάκη επικοινώνησε χθες με την Μαρία Δεληθανάση, η οποία δεν θέλησε να προχωρήσει σε κάποια δήλωση έως ότου ολοκληρωθεί η δικαστική διαμάχη.
Η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή αρκέστηκε να πει: «Είμαι μια χαρά! Δεν θα ήθελα να δηλώσω κάτι αυτή τη στιγμή, θα έρθει η ώρα που θα τα πούμε όλα. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου».

Ο Κώστας Δόξας και η πρώην σύζυγος του είναι σε διάσταση από το 2018 και ο χωρισμός τους ήταν επεισοδιακός, καθώς εκείνη είχε καταθέσει σε βάρος του γνωστού τραγουδιστή μηνύσεις για ξυλοδαρμό, βιαιότητα, προσβλητική και αδιάφορη συμπεριφορά.

Ο ίδιος είχε αντικρούσει τις κατηγορίες επισημαίνοντας ότι η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook