Δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της η Μπέττυ Μαγγίρα σήμερα το πρωί.

Στην στήλη της μαγειρικής, την ώρα που ο σεφ της εκπομπής, Νίκος Καρβέλας ολοκλήρωνε τη συνταγή της μπουγάτσας, η παρουσιάστρια «λύγισε» καθώς της θύμισε τη μητέρα της.

«Να σου πω κάτι; Με συγκίνησες πολύ! Μου ξύπνησες μνήμες. Επειδή σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος που έφυγε η μανούλα μου και την έφτιαχνε αυτή τη συνταγή… Μόλις το είδα, μου ήρθε…» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα, χωρίς να ολοκληρώσει την πρότασή της.

«Μεγάλη απώλεια. Είναι σαν να χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Η μάνα σου είναι αυτή που σε έφερε στον κόσμο. Η μήτρα. Προσπαθώ να είμαι θετική και χαρούμενη στην εκπομπή γιατί έτσι πρέπει και ξεχνιέμαι, θα σου έλεγα με την δουλειά μου, την εργασιοθεραπεία αλλά το πως βιώνω εγώ όλη αυτήν την απώλεια το ξέρει μόνο το σπίτι μου.

Προσπαθώ στην εκπομπή, αν αναφερθεί κάτι και θυμηθώ την μάνα μου, να διακόψω ένα δάκρυ που έρχεται στα μάτια μου. Η πρώτη ημέρα μετά την απώλεια στην δουλειά ήταν πολύ δύσκολη, δεν ήθελα να κλάψω μπροστά στους τηλεθεατές. Πρέπει να συγκρατηθώ στον φακό» είχε πει η Μπέττυ Μαγγίρα για τον θάνατο της μητέρας της στο Enjoy και τη Μαρία Ανδρέου.

Δείτε το βίντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook