Μπουγιούρης κατά Λιβαθινού: «Σας ευχαριστώ για όσα έμαθα αλλά σας φτύνω κατάμουτρα για τον πόνο που μου προκαλέσατε»
Με μια οξύτατη ανάρτηση ο ηθοποιός Παναγιώτης Μπουγιούρης επιτίθεται κατά του σκηνοθέτη Στάθη Λιβαθινού και εξομολογείται το τι πέρασε στη Σχολή όταν τον είχε δάσκαλο.
«Ήσασταν χυδαίος , προσβλητικός, ακρωτηριαστικός, ευνουχιστικός, ταπεινωτικός και απόλυτα χειριστικός», γράφει για το γνωστό σκηνοθέτη και παίρνει την πρωτοβουλία να μιλήσει γιατί, όπως υποστηρίζει, «υπάρχουν νέοι συνάδελφοι που θα ήθελαν να μιλήσουν για τα τραύματα που τους έχει προκαλέσει ένας άλλος μεγαλόσχημος δάσκαλος – πατερούλης αλλά διστάζουν».
Ολόκληρη η ανάρτηση του Παναγιώτη Μπουγιούρη:
«Κύριε Λιβαθινέ, ήμουν μαθητής σας για τέσσερα χρόνια και σας υπηρέτησα πιστά και για άλλα τέσσερα ως απόφοιτος στην πειραματική σκηνή του Εθνικού μας Θεάτρου! Ήσασταν χυδαίος , προσβλητικός, ακρωτηριαστικός, ευνουχιστικός, ταπεινωτικός και απόλυτα χειριστικός! Βέβαια όλα αυτά καλυμμένα πίσω από έναν μανδύα ψεύτικης ευγένειας και δήθεν ήθους!
Περιφερόσασταν ωσάν κοσμοκαλόγερος αλλά δεν ήσασταν τίποτα λιγότερο από ένας Ταρτούφος, (ίσως και γι αυτό αγαπούσατε τόσο πολύ αυτό το έργο), ένας γνήσιος Ρασπούτιν, επηρεασμένος ίσως από τα χρόνια σας στη Ρωσία, από την οποία όμως δυστυχώς δεν μας μεταλαμπαδεύσατε μόνο τις γνώσεις σας αλλά και μια σταλινική συμπεριφορά, ψυχολογικής βίας, χειρισμού, τρομοκρατίας και ομοφοβίας πολλές φορές στραμμένης και προς τον ίδιο σας τον εαυτό!
Σας ευχαριστώ για όσα έμαθα πλάι σας όλα αυτά τα χρόνια, σας φτύνω όμως κατάμουτρα για τον πόνο και το τραύμα που προκαλέσατε σε έναν νέο ηθοποιό που σας πίστεψε βαθιά!»
Ολες οι Ειδήσεις
- Παναθηναϊκός – Πάκσι 2-2: Πρόκριση θρίλερ με λυτρωτή τον Ραστόντερ!
- Άδωνις Γεωργιάδης μετά το θόρυβο για τα «έξυπνα γυαλιά: «Ναι είναι Meta2, κοστίζουν 600 ευρώ και μυστική ή παράνομη εγγραφή με αυτά, δεν γίνεται»
- ΠΑΟΚ – Ντινάμο Κιέβου 2-0: Σόου Κωνσταντέλια στην Τούμπα και πανηγυρική πρόκριση στα προκριματικά του Europa League
- Σίσσυ Χρηστίδου: Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της στη Μύκονο
- Μάχη με τις φλόγες σε Πάρο και Άνδρο – Πνέουν θυελλώδεις άνεμοι – Μηνύματα του 112 για επιφυλακή ή εκκένωση περιοχών
- Μπλε ώρες: Το συγκλονιστικό trailer της σειράς στον αέρα του ΣΚΑΪ – Η Πάολα στο τραγούδι των τίτλων
- Οι φωτογραφίες της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με ροζ μπικίνι και πανάκριβα κοσμήματα σε beach bar της Μυκόνου
- Η Κέλλυ Κελεκίδου παρουσιάζει το νέο «Γλύκα Γλύκα» με το πιο «γλυκό» και «νόστιμο» βιντεοκλίπ που έχετε δει
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook