Θέλω να σου πω ότι γενικά στη ζωή μου ξεχασμένος δεν ήμουν ποτέ, είπε ο Τριαντάφυλλος στον Σπύρο Μαρτίκα

Σπύρος Μαρτίκας και Τριαντάφυλλος βρέθηκαν σήμερα το πρωί μαζί στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα και εκεί συζήτησαν τι ήταν εκείνο που είχε πειράξει τον τραγουδιστή.

Ο Σπύρος Μαρτίκας θέλησε να μάθει για ποιον λόγο παρεξήγηθηκε ο τραγουδιστής. Πιο συγκεκριμένα είχε πει πως: «Η καριέρα του Τριαντάφυλλου αναζωπυρώθηκε από το Survivor».

«Πες μου τι σε πείραξε. Πες μου που θίχτηκες με αυτό που είπα. Γυρνάω και λέω ότι ο Τριαντάφυλλος με το Survivor το χειρίστηκε πολύ έξυπνα και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να αναζωπυρώσει την καριέρα του. Εσύ είπες ότι είσαι ο Μέσι του Survivor», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ο τραγουδιστής τότε έδωσε τη δική του απάντηση και του είπε: «Καταρχάς εγώ είχα πει ότι αν κάποιος μπορεί να πάρει λεφτά, ας τα πάρει. Δεν είπα ότι είμαι ο Μέσι, αλλά αυτό που είπες εσύ ήταν ότι ήμουν ξεχασμένος και αναζωπυρώθηκε η καριέρα μου. Θέλω να σου πω ότι δεν ήμουν ποτέ ξεχασμένος στη ζωή μου. Δούλευα».

Τέλος, ο Σπύρος Μαρτίκας συμφώνησε μαζί του και δήλωσε πως: «Αν το είπα αυτό, ήταν άστοχο», για να λάβει την απάντηση από τον Τριαντάφυλλο, «το είπες και για αυτό στο λέω. Επειδή είναι καταγεγραμμένο, το είπες».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook