Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Νέο «καρφί» για το GNTM – «Γιατί για την εμμονή κάποιου να αφήνουμε τη δουλειά και τα όνειρα μας;»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έδωσε συνέντευξη σε ξένο ραδιοφωνικό μέσο και έκανε αποκαλύψεις για τα όσα έζησε τις δύο σεζόν στο GNTM
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που τώρα παρουσιάζει το Love Island το πρωί τους Σαββάτου 22/10 μίλησε για την επιστροφή της από τη Νέα Υόρκη στην Ελλάδα αποκαλύπτοντας πως στις δυο σεζόν του GNTM βίωνε μπούλινγκ και ζούσε έναν εφιάλτη που είχε επιπτώσεις στην υγεία της.
Η παρουσιάστρια του Love Island μίλησε για την επιστροφή της από τη Νέα Υόρκη στην Ελλάδα αποκαλύπτοντας πως στις δυο σεζόν του GNTM βίωνε μπούλινγκ και ζούσε έναν εφιάλτη που είχε επιπτώσεις στην υγεία της. Λίγες ώρες μετά την αναπαραγωγή των δηλώσεών της η ίδια αποφάσισε να κάνει ένα Q&A για να λύσει πιο λεπτομερώς της απορίες των διαδικτυακών της φίλων.
Μια από αυτές μάλιστα, ήταν γιατί η ίδια συνέχισε και δεύτερη σεζόν στο GNTM, εφόσον η πρώτη ήταν δύσκολη. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν δίστασε να απαντήσει, αφήνοντας πολλά υπονοούμενα με την απάντησή της.
«Γιατί η θεία μου ξαναπήγε για δουλειά στο σούπερ μάρκετ; Η ξαδέρφη μου στο φαρμακείο και ο κολλητός μου στο γραφείο;
Γιατί πρώτον εργάζομαι για να πληρώνω τις υποχρεώσεις μου όπως όλοι μας. Δεν έχω back up. Έχω μόνο εμένα. Δεύτερος γιατί η δουλειά μου, μου άρεσε πάρα πολύ και ήθελα να μοιραστώ όσα περισσότερα μπορούσα με τα νέα κορίτσια που έρχονταν. Και τρίτον γιατί την εμμονή κάποιοι άλλου να αφήνουμε εμείς τη δουλειά και τα όνειρά μας;
Την καριέρα μας και το μέλλον μας; Γιατί να χάνει πάντα εκείνος που κοιτάει μόνο τη δουλειά του; Επειδή θεωρείται ευάλωτος; Δεν είμαι. Αντέχω. Γιατί λοιπόν να μην παλέψω για αυτό που κέρδισα με χρόνια δουλειάς και αξιοκρατικά; No honey it’s not working like that. Συνέχισε να προσπαθείς γιατί κι εσύ αντέχεις και μπορείς να το ξεπεράσει και να το προσπεράσεις. Συνέχισε έτσι», έγραψε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ολες οι Ειδήσεις
- «Κοινωνία Ώρα MEGA»: Στην κορυφή της τηλεθέασης και την εβδομάδα 8-12 Σεπτεμβρίου
- MEGA – «Μεγάλη Εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη: Εκτάκτως απόψε στις 00:30
- Γ. Αυτιάς: Ζητά από την ΕΕ ισότιμη χρηματοδότηση και των ελληνικών συνόρων με τα ανατολικά σύνορα της Ευρώπης
- Νότης Μαριάς: H Συμφωνία ΕΕ – Mercosur ante portas
- ΕΡΤ1: «ΠΟΠ Μαγειρική» με τον Ανδρέα Λαγό – Καλεσμένοι οι Νικόλας Φραγκιουδάκης, Δώρα Γκουντούρα, Μαριάννα Πουρέγκα, Χρήστος Σπανός, Ζερόμ Καλούτα (15 – 19.09.2025)
- Πρώτη στην ημερήσια τηλεθέαση η ΕΡΤ1 – Ο συγκλονιστικός αγώνας της Εθνικής μας Ομάδας μπάσκετ που οδήγησε στο χάλκινο μετάλλιο έφτασε έως και 69,7%
- Η Αρχή για το ξέπλυμα δέσμευσε 30 αυτοκίνητα, Ferrari, Porsche και 11 ακίνητα της Πόπης Σεμερτζίδου και συγγενών της για τις επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Υπόθεση Novartis: «Καμπάνες» στους πρώην προστατεύομενους μάρτυρες – Φυλάκιση 25 μηνών στον Δεστεμπασίδη και 33 στη Μαραγγέλη με τριετή αναστολή
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook