Κόντρα μέσω διαδικτύου εκδηλώθηκε ξαφνικά χτες το βράδυ μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και της Σοφίας Μουτίδου.

Αφορμή στάθηκε μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram η Σοφία Μουτίδου και απεικόνιζε την Κατερίνα Καινούργιου με τη Δέσποινα Βανδή, από τα παρασκήνια του «J2US που συνόδευσε με το σχόλιο «Λίγο ακόμα πρέπει…».

Η Κατερίνα Καινούργιου είδε το Instagram Story της ηθοποιού και απάντησε αναλόγως, γράφοντας με τη σειρά της: «Τι εννοεί η Σοφία Μουτίδου; Της κάναμε κάτι: Την ενόχλησε κάτι στη φωτογραφία; Γυναικεία αλληλεγγύη σού λέει μετά. Αλήθεια, δεν καταλαβαίνω. Καλό βράδυ».

Νέες αναρτήσεις από την Κατερίνα Καινούργιου

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου, με δεύτερο Instagram Story, κοινοποίησε ανάρτηση χρήστη του Twitter, στην οποία γραφόταν το εξής σχόλιο:

«Η Μουτίδου, πριν από λίγο, ανέβασε αυτό στον λογαριασμό της. Δεν καταλαβαίνω κάτι… Γιατί αυτή μπορεί να ξεβρακωνεται, να χώνει άντρες στα βυζιά της στην παράστασή της ενώ κάποιες γυναίκες, που και αυτές κάνουν ό,τι γουστάρουν (εδώ αισθητικές επεμβάσεις), τις κατακρίνει».

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου ανέβασε και μια φωτογραφία με το σύνθημα «Girls Support Girls», σχολιάζοντας: «Εγώ, πάντως, αυτό θα το τηρώ για πάντα. Έτσι με έμαθε η μαμά μου. Καλό βράδυ, φίλοι μου».

H Σοφία Μουτίδου για την Καινούργιου: «Πιάνει όποιον θέλει στο στόμα της»

Λίγο αργότερα, η Σοφία Μουτίδου επανήλθε στο θέμα, δίνοντας τη δική της απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου, λέγοντας πως επρόκειτο «για ένα ανοιχτό θέμα», προσθέτοντας ότι η παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του ALPHA «πιάνει όποιον θέλει στο στόμα της».

Η Σοφία Μουτίδου πρόσθεσε
«Και τώρα θίχτηκες από τι; Από πού να το πάρεις; Αισθητικά, νομικά, ιατρικά; Από τι; Από το «λίγο ακόμα πρέπει…»; Θες να δεις τι απαντήσεις έχω πάρει; Πόσο ευρύ είναι το θέμα; Το ότι εσύ και κάποιοι φίλοι σου γράψατε για αισθητικές επεμβάσεις, είναι δικό σας πρόβλημα. Αυτό πας στον ψυχολόγο και σ’ το λέει. Προβολή λέγεται. Το δικό σου το πρόβλημα το κοτσάρεις στον άλλο, αλλά έχουμε μάθει το «Support Girls!» να είναι μόνο για τις παπάτζες».

Εν τέλει, η ηθοποιός σημείωσε
«Για την ουσία «Support Girls!» δεν υπάρχει. Να σας τα πει και μια χαμηλοκ… Πόντια. Άντε! Όλες ψηλοκάβαλες Σουηδές. Ή να μιλήσω για το προσωπικό support που πήρα στην υπόθεση με τους ομοφυλόφιλους; KatKen, που με ήξερες και από πρώτο χέρι και ήξερες τι άνθρωπος και τι παιδί είμαι και τις προθέσεις μου. Εύκολα βάζετε το λιθαράκι σας για να πείτε το λιθαράκι σας, κάθε ημέρα, για κάποιον. Και μόλις κάποιος βάζει έναν τίτλο «Support Art Girls!» και το χέρι ψηλά. Και ξέρεις γιατί; Γιατί είναι και αυτό μόδα. Και ό,τι είναι μόδα, το ακολουθείτε. Αυτό είναι το πρόβλημα και έχετε και τη δύναμη της τηλεόρασης. Μόδα και τηλεόραση, βούτυρο στο ψωμί. Φιλιά πολλά. Λίγο ακόμα πρέπει…».

Δείτε το βίντεο της Σοφίας Μουτίδου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook