Tριαντάφυλλος για το All Star Survivor: Τα 5000 ευρώ τη βδομάδα είναι πολύ καλά – Αν κάποιος μπορεί να πάρει παραπάνω μπράβο του (video)

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε για τα ραντεβού του με την παραγωγή του Survivor και για τον Γιώργο Αγγελόπουλο
«Το να πάω στο All Star Survivor, δεν είναι θέμα χρημάτων, τα 5.000 ευρώ την εβδομάδα είναι πολύ καλά λεφτά», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος μιλώντας στην κάμερα του «OPEN Weekend».
Ο Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε επίσης στον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.
«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θέλω να είναι στο All Star σαν παίκτης, ας γίνει παρουσιαστής μετά. Αν πάει ο Ντάνος, θα πάω κι εγώ», λέει ο Τριαντάφυλλος.
Ο Τριαντάφυλλος είπε αρχικά στην εκπομπή «Open Weekend» και την Πέννυ Καβέτσου: «Η αγάπη του κόσμου είναι δώρο θεού. Το να πάω στο Survivor All Star δεν είναι θέμα χρημάτων. Τα 5000 ευρώ την εβδομάδα είναι πολύ καλά λεφτά. Ο Μαρτίκας το κατάλαβε και είπε το παιδί συγγνώμη. Δεν μπορώ να ασχολούμαι με το τι λέει ο καθένας, αν το έκανα θα ήμουν τώρα στο τρελάδικο».
Στη συνέχεια ο Τριαντάφυλλος πρόσθεσε: «Αν μπορούσα να πάρω παραπάνω από 5000 την εβδομάδα, θα το ήθελα. Έχω κάνει έξι ραντεβού με την πάραγωγή, πάω και πίνω καφέ γιατί είμαι… πρόεδρος. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θέλω να είναι στο All Star σαν παίκτης, ας γίνει παρουσιαστής μετά. Αν πάει ο Ντάνος, θα πάω κι εγώ. Δεν μπορώ να αφήσω ξανά την οικογένειά μου και να φύγω».
Κλείνοντας, ο Τριαντάφυλλος απάντησε: «Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μπορεί να έρθει όποτε θέλει να δούμε αν θα με πατήσει κάτω».
Ολες οι Ειδήσεις
- Γιώργος Γιαννιάς: Πανέτοιμος μαζί με την Ρενέ Αγέρη να γίνουν το «Simion» της διασκέδασης- Πότε κάνουν πρεμιέρα
- Σώτης Βολάνης – Τζένη Κατσίγιαννη: Το viral promo βίντεο με τον Νίκο Χαρδαλιά για το Cabana!
- Δύο θανατηφόρα τροχαία με τρείς νεκρούς και τέσσερις τραυματίες σε Αφίδνες και Αθηνών – Κορίνθου – “Το ένα αυτοκίνητο είχ εμπεί μέσα στο άλλο” – Βίντεο
- Ρεάλ Μαδρίτης – Γιουβέντους: Η μεγάλη Ευρωπαϊκή μάχη ζωντανά στο MEGA – Τετάρτη 22 Οκτωβρίου
- ΕΡΤ1: «ΤΟ ΔΙΧΤΥ» – «Θεωρίες συνωμοσίας»: Τεχνητή Νοημοσύνη, προδοσία κι ένας φόνος που ταράζει τα νερά – Παρασκευή 17.10.2025
- Ο Γιώργος Λιανός και η Ρία Ελληνίδου έρχονται στην «αγκαλιά του Φάνη» – Πρεμιέρα την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου στις 23.00 στον ΣΚΑΪ (Τρέϊλερ)
- Τραμπ και Πούτιν συμφώνησαν να συναντηθούν στη Βουδαπέστη – “H συμφωνία στη Μέση Ανατολή θα βοηθήσει στον τερματισμό του πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας”
- «The Floor» – Με τον Γιώργο Λιανό: Η πιο εντυπωσιακή αρένα γνώσεων ανοίγει! Πρεμιέρα την Παρασκευή – Τρέϊλερ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook