Ο εκνευρισμός του Γεράσιμου Σκιαδαρέση μπροστά στις κάμερες: «Δεν με αφορά καθόλου πια, έχει τελειώσει» (video)

Μια ερώτηση έκανε τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση να αντιδράσει έντονα μπροτά στις τηλεοπτικές κάμερες.
Το βράδυ της Δευτέρας ο πετυχημένες ηθοποιός έκανε τις νέες του δηλώσεις, όπου και ρωτήθηκε για τον φετινό του ρόλο στη σειρά του Mega, Μαύρο Ρόδο. Ωστόσο η αναφορά και η σύγκριση με τον ρόλο του «Φατσέα» από το «Καφέ της Χαράς» προκάλεσαν τον εκνευρισμό του Γεράσιμου Σκιαδαρέση.
«Αλίμονο αν οι ρόλοι μου ήταν με μέτρο σύγκρισης τον Φατσέα, δηλαδή αυτό που μου λέτε τώρα, το μέτρο είναι ο Φατσέας; Δεν με αφορά καθόλου πια, έχει τελειώσει, πέρασε σαν ρόλος μαζί με άλλους δεκάδες – εκατοντάδες ρόλους. Αλίμονο αν κάθε φορά σκέφτομαι να πω το “Ναι” για να μην κάνω τον Φατσέα», απάντησε φανερά ενοχλημένος ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.
Ολες οι Ειδήσεις
- Tροχαίο-σοκ στη Μαγνησία: Νεκρή 25χρονη που εκτινάχτηκε από το IX, σώθηκαν με τραύματα οι γονείς – Πως έγινε το δυστύχημα
- Ντόναλντ Τράμπ: Έπλεξε το εγκώμιο της Μελόνι στον Λευκό Οίκο – «Θα υπάρξει 100% συμφωνία με την ΕΕ για τους δασμούς»
- Υπουργείο Ναυτιλίας: Επτά δικογραφίες για ΜΚΟ που εμπλέκονται σε κυκλώματα δουλεμπόρων – «Έλεγχοι παντού» λέει ο Κικίλιας
- Τζένη Μπαλατσινού: Οικογενειακές διακοπές στην Πάτμο – Ζωγράφισε και έβαψε αυγά με τον γιο της – Φωτογραφίες
- Ντορέτα Παπαδημητρίου: Έβαλε τα κλάματα με την έκπληξη που της έκανε ο γιός της! Δείτε το βίντεο
- Νίκος Οικονομόπουλος: Το μήνυμα του τραγουδιστή για τη Μεγάλη Πέμπτη – «Ας ακολουθήσουμε τον Ιησού Χριστό»
- Τουρκικό Υπουργείο Άμυνας για Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχεδιασμό: Μονομερείς ενέργειες, δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές
- Η Κόνι Μεταξά τραγουδάει «Τρύπες» στο Ντουμπάι – Δείτε το βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook