Κατηγορηματική είναι η διάψευση του Γιάννη Σμαραγδή μέσα από το «Πρωϊνό» για τις φήμες που ήθελαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο να παίρνει μέρος στη νέα ταινία του, που αφορά στη ζωή του Ιωάννη Καποδίστρια, ως Αλέξανδρος Υψηλάντης.

Ο Γιάννης Σμαραγδής ξεκαθάρισε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε καμμία περίπτωση δεν θα πάρει μέρος στην ταινία ενώ αποκάλυψε ότι ο Ντάνος τον είχε επισκεφθεί πριν από 3 χρόνια στο γραφείο του μαζί με μία φίλη του δημοσιογράφο.
«Τα παιχνίδια αυτών μακριά από τις δικές μου ταινίες. Εγώ έχω επιλέξει τον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον Αλέξανδρο Υψηλάντη», είπε ο σπουδαίος σκηνοθέτης. Και συνέχισε για τον πρώην παίκτη του Survivor:

«Όταν είχε έρθει στο γραφείο μου για να με ρωτήσει για την υποκριτική, του είχα πει τι πρέπει να κάνει. Του είχα πει να διορθώσει τη φωνή του γιατί είναι διαφορετική με το σώμα του και να πάει να σπουδάσει υποκριτική. Έκτοτε, αυτός έκανε κάποιες προσπάθειες να έρθει σε επαφή μαζί μου, όπως με κλήσεις και μηνύματα, εγώ δεν ανταποκρίθηκα με κανέναν τρόπο» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Σμαραγδής για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ενώ όταν ρωτήθηκε αν του έκανε κάποιο σεμινάριο υποκριτικής, θέλησε να σιωπήσει.

Για το πρόσφατο δημοσίευμα που ήθελε τον Ντάνο στην ταινία του, ο Γιάννης Σμαραγδής είπε: «Πήρα τηλέφωνο τη δημοσιογράφο και της είπα «τι είναι αυτές οι ασχήμιες; Πάρ’ τον τηλέφωνο να βγει να το διαψεύσει ότι υπάρχει αυτή η σχέση». Η δημοσιογράφος τον πήρε τηλέφωνο και μάλιστα του είπε ακριβώς τι να γράψει.

Μετά από αυτό, πήρα τηλέφωνο αυτόν που λέει ότι είναι διανομέας της ταινίας ο οποίος αποσύρθηκε, και του είπα «εσύ το έχεις κάνει». Αυτός στην αρχή αρνήθηκε αλλά στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι το είπε σε μία δημοσιογράφο. Του είπα κι εκείνου να βγει να πει αυτά που μου είπε και όχι μόνο δεν το έκανε, αλλά μου είπε πως «αν δεν παίξει ο Ντάνος στην ταινία, αποσύρομαι». Του είπα ήπια μία κουβέντα που λέμε στην Κρήτη».

Ο Γρηγόρης Μπάκας μετέφερε στο Πρωινό το μήνυμα του Γιώργου Αγγελόπουλου, αμέσως μετά τα λεγόμενα του σκηνοθέτη. «Μου είπε να μεταφέρω τα εξής: “Δεν θέλω να δώσω άλλη συνέχεια. Άλλη είναι η πραγματικότητα. Λυπάμαι για την εξέλιξη των πραγμάτων”. Ισχυρίζεται ότι έχουν συναντηθεί κι έχουν μιλήσει με τον Γιάννη Σμαραγδή».

Η νέα απάντηση του Γιάννη Σμαραγδή

Ακούγοντας τα όσα είπε ο δημοσιογράφος, ο Γιάννης Σμαραγδής σημείωσε ότι θα δώσει το τηλέφωνο της δημοσιογράφου στον Γιώργο Λιάγκα, προκειμένου να επιβεβαιώσει τα όσα είπε ο ίδιος νωρίτερα. «Και αυτή τη γυναίκα την έχει φέρει σε δύσκολη θέση. Τα παιχνίδια αυτών μακριά από τις δικές μου ταινίες. Εγώ έχω επιλέξει τον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον Αλέξανδρο Υψηλάντη».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook