Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθης Σχίζας συζούν και πρόσφατα μετακόμισαν στο καινούργιο τους σπίτι.

«Μένουµε πλέον στο κέντρο της Αθήνας. Η συγκατοίκηση είναι τέλεια. Περνάµε υπέροχα µαζί», αποκάλυψε πρόσφατα ο Στάθης Σχίζας για τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, σε επικοινωνία που είχε με την εφημερίδα Secret και τη Σάσα Σταμάτη.

Μέσα από τις αναρτήσεις στα social media το ζευγάρι μοιράζεται πλέον αρκετές στιγμές από την κοινή τους καθημερινότητα στο ίδιο σπίτι.

Το απόγευμα της Κυριακής η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δημοσίευσε στο instagram βίντεο με την ίδια να απολαμβάνει τον καφέ της στον καναπέ του σπιτιού όσο ο Στάθης της έπλενε τα πιάτα στην κουζίνα.

«Γιατί κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της βάζει τον άνδρα να πλένει τα πιάτα», σχολίασε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ενώ πρόσθεσε στην ανάρτησή της: «Το κάνει πολύ καλά. Να του κόψω εγώ την χαρά;»

Σε πρόσφατες δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε για την μετακόμιση στο νέο σπίτι, ενώ έδωσε ξεκάθαρη απάντηση στην ερώτηση για τα επαγγελματικά της.

«Έχουμε μοιράσει τις δουλειές στο σπίτι. Η μετακόμιση κράτησε 1,5 μήνα μόνο για ρούχα, παπούτσια και τσάντες. Δεν θα πάρω κανέναν να προτείνω τον εαυτό μου. Θέλω να με κυνηγάνε και να μου κάνουν προτάσεις, όχι να σηκώσω εγώ το τηλέφωνο για δουλειά»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook