Η Βάνα Μπάρμπα περιέγραψε το παρασκήνιο πίσω από τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό. Αρχικά, εκείνη έστειλε mail στον Κυριάκο Μητσοτάκη και προς έκπληξή της, την επόμενη ημέρα της είχε απαντήσει.

Καλεσμένη στην παρέα του «MEGA Καλημέρα» ήταν η Βάνα Μπάρμπα, η οποία αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Σαν Ελληνίδα πολίτης αυτό που ήθελα να κάνω πάντα και είχα ως όραμα ήταν να μπορούμε να εξάγουμε το πολιτιστικό μας κομμάτι παντού. Πιστεύω ότι ο σύγχρονος ελληνικός πολιτισμός έχει πολλά να δώσει κι αντι να βρισκόμαστε μόνο στα ελληνικά φεστιβάλ, που είναι εξαιρετικά, γιατί να μην έχουν περισσότερη δουλειά οι Έλληνες καλλιτέχνες μέσω των πρεσβειών, του απόδημου ελληνισμού, του υπουργείου Εξωτερικών και να τους φέρουμε σε επαφή αυτό που αγαπάει ο κόσμος σε μας; Δεν είναι μόνο η θάλασσα, ο ήλιος, η ομορφιά του τόπου μας. Είναι και ο πολιτισμός», είπε.

Η έμπνευση στο εγχείρημα της Βάνας Μπάρμπα ήταν η Μελίνα Μερκούρη και το σχέδιό της για τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.
«Σκεφτήκαμε το εξής: Γιατί να μην ξεκινήσουμε το ίδιο πράγμα όπου υπάρχει πολιτισμός; Η πατρίδα μας έχει εξαιρετικό υλικό σε καλλιτέχνες».

Η Βάνα Μπάρμπα περιέγραψε το παρασκήνιο πίσω από τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό. Αρχικά, εκείνη έστειλε mail στον Κυριάκο Μητσοτάκη και προς έκπληξή της, την επόμενη ημέρα της είχε απαντήσει.
«Ήταν πολύ αποτελεσματικός και αυτό είναι προς τιμήν του. Χάρηκα που τον συνάντησα. Ήταν στενοχωρημένος, είναι πολλά τα βάρη. Παρά ταύτα μας άκουσε», σχολίασε.

Η Βάνα Μπάρμπα απέκλεισε την ιδέα να ασχοληθεί με την πολιτική. «Δεν με έχει ανάγκη το ελληνικό κοινοβούλιο. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να ασχοληθώ με το κομμάτι των συναυλιών, των θεάτρων και των φιλανθρωπιών».
Τέλος, η ηθοποιός αναφέρθηκε στο κεφάλαιο υποκριτική, ενώ τόνισε πως στην τηλεόραση επικρατεί ηλικιακός ρατσισμός.

«Έχει κλείσει το κεφάλαιο υποκριτική για μένα, γιατί δεν έχω την ανάγκη. Είμαι 56 χρονών, έζησα, χόρτασα. Εάν θα έκανα κάτι θα το έκανα ερασιτεχνικά, μόνο και μόνο για να προσφέρω».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook