Ο Κώστας Τσουρός και η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» συνάντησαν την ηθοποιό Ρούλα Πατεράκη, η οποία σχολίασε πρόσωπα της showbiz και μίλησε για την απώλεια που την σημάδεψε.

Η Ρούλα Πατεράκη δήλωσε… φαν των αλλαγών στην προσωπική της ζωή, όμως παραδέχτηκε ότι δεν είναι πολλές.

«Δεν παίρνω πια χαρά από το θέατρο. Και με βαριέται και το βαριέμαι. Είναι σαν συνηθισμένος έρωτας. Με κουράζει ο κόσμος και δεν μπορώ να έχω πάντοτε φίλους ηθοποιούς. Οι ηθοποιοί δεν με κάνουν πολύ παρέα, δεν με θεωρούν ιδιαίτερα φίλη τους. Δεν έκαναν τίποτε άλλο πέρα από το να πολεμούν. Με το γυναικείο λόμπι και των ομοφυλόφιλων είχα προβλήματα», δήλωσε.

Στη συνέχεια σχολίασε διάφορα πρόσωπα της showbiz: «Η Ελένη Φουρέιρα ήρθε για να της κάνω σεμινάρια δύο τρεις φορές. Δεν ξέρω αν έχει ταλέντο. Ο Σάκης Ρουβάς νομίζω έχει προσόντα για ηθοποιός».

Η απώλεια που την σημάδεψε
Η απώλεια που σημάδεψε την Ρούλα Πατεράκη ήταν ο θάνατος του πολυαγαπημένου της συζύγου. Αν και πριν από εκείνον είχε κάνει κι άλλο γάμο, η ίδια θεωρεί πως μόνο μία φορά παντρεύτηκε.

«Θα ευχόμουν να είχα χωρίσει με τον σύζυγό μου και να ξέρω ότι ζει κάπου στην Αυστραλία, αρκεί να ζούσε. «Έφυγε» σε 5 μήνες, στα 54 του. Είχα κάνει έναν γάμο στα 18-19 και τον χώρισα αμέσως. Είχα γίνει και μητέρα τότε. Μία φορά θεωρώ ότι παντρεύτηκα, τον γιο μου τον μεγάλωσε ο δεύτερος σύζυγος μου. Όταν πέθανε ο άνδρας μου τελείωσε η κλασική σχέση με την ζωή, μετά δεν είχα ανάγκη να έχω καμία σχέση», δήλωσε.

Έχει παίξει ποτέ στο θέατρο τραυματισμένη;
Οι τραυματισμοί δεν σταματούν την Ρούλα Πατεράκη από το να ανεβαίνει στο σανίδι. Όπως αποκάλυψε η ίδια, στην παράσταση που συμμετείχε έπαιξε με ένα ράγισμα στο θώρακα που της προκάλεσε μεγάλους πόνους, καθώς πριν από λίγο καιρό σκόνταψε στον δρόμο και έπεσε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook