«Πέρασα τις 7 πληγές του Φαραώ και όλα οφείλονται στο ότι δεν έχω βαπτιστεί»,είπε ο Χάρης Ακριτίδης.

Συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου Super Κατερίνα: παραχώρησε ο Χάρης Ακριτίδης και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι θα βαφτιστεί και μάλιστα θα έχει νονό τον Σταμάτη Γονίδη. Όπως είπε ο ίδιος, θα ήθελε η βάφτιση να γίνει στο Άγιο Όρος.

«Πήρα τη μισή ευχή, δεν μπήκα στην κολυμπήθρα και δεν βαφτίστηκα με νερό. Έγινε αεροβάπτισμα. Θρησκευτικά είμαι ημιτελής βαφτισμένος. Έχω αποφασίσει μετά τις γιορτές να κάνουμε ολόκληρο μυστήριο.
Σκεφτόμαστε να γίνει και στο Άγιο Όρος. Δεν θέλω να υπογράψω κάτι, αλλά πιστεύω πως ο Σταμάτης Γονίδης θα είναι νονός», είπε αρχικά ο Χάρης Ακριτίδης και συνέχισε:


«Επτά χρόνια ήταν πληγές του Φαραώ. Ξεκίνησε το κακό που έχασα τον πατέρα μου. Μετά από αυτό ήταν κρίσεις πανικού και κόντεψα να φτάσω στο Δαφνί. Μετά μια εγχείρηση με την κόρη μου, επόμενο ένα ατύχημα με το γιο μου.

Ένα μικρόβιο, που λέγεται σταφυλόκοκκος, μπήκε στην καρδούλα του γιου μου, του έκαψε την κεντρική βαλβίδα της αορτής και το σώσαμε στο παρά πέντε. Τελευταίο ήταν το σπίτι, όπου έσκασε ένα πολύμπριζο, πήραν φωτιά οι κουρτίνες και κάηκε σχεδόν ολοσχερώς το σπίτι».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook