Άννα Μαρία Βέλλη για την κακοποίησή της από πρώην σύντροφό της – «Κοπάνησε το κεφάλι μου στο πάτωμα» (video)
Η Άνvα Μαρία Βέλλη συγκλονίζει, περιγράφοντας μια παλιότερη κακοποιητική και βίαιη σχέση της.
Κατά την διάρκεια ομιλίας της για λογαριασμό του TEDx, η YouTuber Άννα Μαρία Βέλλη , μίλησε για τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος άσκησε σωματική βία πάνω της, παρουσιάζοντας εικόνες με μώλωπες στο πρόσωπο της,
Όπως είπε: «Στη διάρκεια της σχέσης μας αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί, προτού γίνει αυτό αποφάσισα να του καλύψω κάποια άλλα χρέη, καθώς είχε αφήσει απλήρωτα για πέντε μήνες ενοίκια, κοινόχρηστα και λογαριασμούς και το έκανα με χαρά γιατί ήθελα να τον βοηθήσω. Μου είχε πει πως όταν τα πράγματα θα ήταν καλύτερα, θα μου τα επέστρεφε. Αυτά τα χρήματα δεν μου τα επέστρεψε μέχρι και σήμερα… Αρχικά άρχισε να μου ρίχνει μικρές σφαλιάρες, και μετά μεγαλύτερες… Αφού μείναμε μαζί άρχισε να ψάχνει το κινητό μου και να βλέπει μηνύματα από παλιά μου σχέση όταν του απάντησα “το παρελθόν μου δεν σε αφορά” εκεί έφαγα το πρώτο μου χαστούκι».
Στη συνέχεια, προχώρησε στο πιο σκληρό περιστατικό σωματικής κακοποίησής της, λέγοντας: «Ένα βράδυ καθόμασταν και βλέπαμε ταινία όταν χωρίς προφανή λόγο άρχισε να με κατηγορεί ότι φλερτάρω με έναν συνάδελφο μου. Όταν του είπα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει με κλείδωσε στο δωμάτιο, άρπαξε το κινητό μου και άρχισε να ψάχνει τα “πειστήρια” της παράλληλης σχέσης μου. Όταν δεν βρήκε κάτι, με ξεκλείδωσε από το δωμάτιο, συνέχισε να μου φωνάζει και να με βρίζει και εν τέλει πήρε το κεφάλι μου και το κοπάνησε στο πάτωμα, με αποτέλεσμα αυτή εδώ τη φωτογραφία… Με τούτα και με εκείνα έχω αποφασίσει όπως καταλαβαίνετε ότι η σχέση αυτή δεν προχωράει άλλο, συγγνώμη».
Δείτε το βίντεο
Τον Νοέμβριο του 2021 η YouTuber ανάρτησε μία φωτογραφία της, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Στο στιγμιότυπο έχει μία μελανιά στο μέτωπό της. Τη δημοσίευση συνόδευσε με ένα μακροσκελές μήνυμα, όπου μιλούσε για το χτύπημα που υπέστη.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Έκανα αυτό που έπρεπε» είπε ο 54χρονος που σκότωσε τον 21χρονο στο Ηράκλειο – Συνελήφθη και η σύζυγος του (βίντεο)
- Πέθανε ο “παπα-Τσάκαλος” – Η ανάρτηση του γιου του
- Μονακό – Ολυμπιακός 82-105: Έκανε το 3-0 και είναι στο Final Four!
- Ιωάννας Τούνη: Ταξιδάκι με φίλους στη Βαρκελώνη– Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
- Κρήτη: Ένας 54χρονος δολοφόνησε πυροβολώντας εξ επαφής 21χρονο άνδρα τον οποίο θεωρούσε υπεύθυνο για το θάνατο του γιού του σε τροχαίο
- Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βίντεο με τη Ρία Ελληνίδου να χοροπηδά στο τραμπολίνο που αγόρασε για τον γιο του, Πάρη
- Ενθουσιασμένη η Νατάσα Θεοδωρίδου: «Έχουμε γίνει διεθνείς» – Βίντεο
- Νότης Σφακιανάκης: Βαρύ πένθος για τον τραγουδιστή – Πέθανε η αδερφή του
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook