Πλήθος δημοσιευμάτων θέλουν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να έχει χωρίσει από τον Κωνσταντίνο Βάσαλο.

Όπως αναφέρθηκε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας», από το διευθυντή του ΟΚ Νίκο Γεωργιάδη, το τελευταίο διάστημα υπάρχουν πληροφορίες πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα στη ζωή της, έχοντας βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Γρηγόρη Μόργκαν. Πρόκειται για τον νεαρό που συστήθηκε μέσα από το Nomads του ΑΝΤ1και ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική.

Οι δυο τους βρέθηκαν μαζί το καλοκαίρι για μεγάλο χρονικό διάστημα στην Κρήτη όπου και ανακάλυψαν πως έχουν ένα κοινό, την αγάπη τους για τη θάλασσα και το surf.

Kαι μπορεί όλο αυτό το διάστημα να ήταν αρκετά διακριτικοί μεταξύ τους ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες ο Γρηγόρης Μόργκαν έχει κάνει κάποια σχόλια σε αναρτήσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Το ένα σχόλιο ήταν κάποια emoji που έβαλε ο μουσικός κάτω από μια φωτογραφία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στην οποία τη βλέπουμε μέσα στη θάλασσα πάνω σε μια σανίδα του surf.

Το άλλο σχόλιο έγινε κάτω από το τελευταίο βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της η αθλητικογράφος όπου ο Γρηγόρης Μόργκαν έγραψε, «Ωραίο τραγούδι, πως ονομάζεται το συγκρότημα; Ρωτάω για έναν φίλο. Ευχαριστώ πολύ»

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις