Νατάσσα Μποφίλιου: «Δεν πτοούμαι, συνεχίζω», είπε για τον χαμό με τη φωτογράφιση πολυτελών ρούχων στο Λονδίνο (video)
Η Νατάσσα Μποφίλιου είχε σήμερα την πρώτη αντίδραση μετά το χαμό που έγινε στα social media από τη φωτογράφιση της στο Λονδίνο με φανταχτερά ρούχα ελληνικής εταιρίας.
Η πρώτη απάντηση της Νατάσσας Μποφίλιου μετά τις αντιδράσεις ήρθε μέσω του ΣΚΑΙ
Η ερμηνεύτρια, σε συνομιλία που είχε με την Έλενα Χριστοπούλου, απάντησε χαρακτηριστικά: «Τι να απαντήσει κανείς σε ένα τέτοιο αφήγημα; Δεν πτοούμαι με τίποτα και συνεχίζω».
Ανάμεσα πάντως μ ε όσους τα έβαλαν με τη Νατάσσα Μποφίλιου ήταν και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο οποίος βρέθηκε στο Πρωινό μας, το πρωί της Δευτέρας 5/12.
Το όνομα της Νατάσσας Μποφίλιου έχει γίνει από τα πρώτα trend στο ελληνικό διαδίκτυο τα τελευταία 24ωρα μετά τη φωτογράφισή της στο Λονδίνο ως το πρόσωπο καμπάνιας εταιρείας ρούχων, η οποία σε ανάρτησή της στο Instagram έγραψε για την τραγουδίστρια εξηγώντας την κίνηση αυτή «βλέμμα καθάριο, φωνή που ξυπνάει ανείπωτες συγκινήσεις, ομορφιά κλασσική που μένει στο άχρονο, κεντημένη με αισθήσεις που εμπνέουν».
Δείτε εδώ τις αναρτήσεις της τραγουδίστριας και τις αντιδράσεις στο Twitter
Ολες οι Ειδήσεις
- ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 2-3: Τα «κοπέλια» τρέλαναν την Ελλάδα και πήραν το Κύπελλο στην Κρήτη!
- Το βίντεο του Μητσοτάκη από την επίσκεψη Μακρόν: Ελλάδα και Γαλλία πιο κοντά από ποτέ
- Η «Καθημερινή της Κυριακής»
- Το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- Η «Realnews» της Κυριακής
- Ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής»
- Το «Documento» της Κυριακής»
- Οι «Μπλε ώρες» έρχονται στον ΣΚΑΪ – Τα πρώτα ονόματα, η επιστροφή της Βάνας Μπάρμπα και (μία ακόμη) μεγάλη έκπληξη! (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook