Όλα όσα αποκάλυψε για πρώτη φορά η Εβελίνα Παπούλια για τον Πέτρο Φιλιππίδη στο δικαστήριο.

Η Εβελίνα Παπούλια κατέθεσε σήμερα περιστατικά από την συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο θέατρο στη δίκη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο όπου συνεχίζεται η δίκη του ηθοποιού, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Τις δύο φορές που ο Πέτρος Φιλιππίδης τη σόκαρε με τη συμπεριφορά του περιέγραψε, καταθέτοντας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, η γνωστή πρωταγωνίστρια Εβελίνα Παπούλια.

Τα περιστατικά συνέβησαν την περίοδο 1996 – 1997 σε θεατρική παράσταση που συμμετείχε η ηθοποιός μαζί με τον κατηγορούμενο συνάδελφό της, αλλά ακόμη δεν έχουν σβήσει από την μνήμη της.

«Παίζω επί σκηνής κι είναι ο Φιλιππίδης πίσω από τις κουΐντες κι έχει κατεβάσει το παντελόνι και το εσώρουχό του και μου επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα. Δεν μπορώ να αντιδράσω. Μένω, σοκάρομαι και συνεχίζω να παίζω. Το έκανε και δεύτερη φορά, δε θυμάμαι εάν υπήρξε και Τρίτη».

«Με άρπαξε στο καμαρίνι»
Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η μάρτυρας, ο Πέτρος Φιλιππίδης, τον οποίο χαρακτήρισε πανέξυπνο αλλά και χειριστικό, δεν σταμάτησε εκεί.

«Στα καλά καθούμενα, με φωνάζει στο καμαρίνι του. Εκεί που μιλάμε και λέμε περί ανέμων και υδάτων, με αρπάζει από τη μέση και πάει να μου βάλει χέρι. Τον σπρώχνω, τύπου όμως χαχαχα. Κατάλαβε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει. Την επόμενη μπήκε στο καμαρίνι μου και έκλεισε την πόρτα, του είπα να περάσει έξω και έφυγε».

Η υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη αμφισβήτησε έντονα την κατάθεση της Εβελίνας Παπούλια με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι ενώ ζήτησε και την κατ΄ αντιπαράσταση εξέτασή της με συγγενή εξ αγχιστείας του κατηγορούμενου, ο οποίος δούλευε στη συγκεκριμένη παράσταση.

Αλέξανδρος Μίντζιας, συνήγορος Υποστήριξης Κατηγορίας: Είστε εσείς πάνω στην σκάλα, η κυρία Παπούλια πάνω στην σκηνή και ο κατηγορούμενος στην κουΐντα, βλέπετε τι κάνει;

Μάρτυρας: Εάν ήμουν στην σκάλα ναι, αν ήμουν αλλού όχι.

Μιχάλης Δημητρακόπουλος, συνήγορος Υπεράσπισης: Εδώ βιάζεται και η λογική. Πώς ο Φιλιππίδης ήταν σίγουρος ότι δε θα τον δει κάποιος;

Η δίκη συνεχίζεται στις 8 Δεκεμβρίου με καταθέσεις μαρτύρων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook