Ο Παύλος Χαϊκάλης που κάνει αστρολογικές προβλέψεις «ξαναχτύπησε» αναλύοντας αυτή τη φορά τον αστρολογικό χάρτη της Εύας Καϊλή.

Πριν από λίγες εβδομάδες ο Παύλος Χαϊκάλης είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων όταν ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη του παιδοβιαστή και μαστρωπού της 12χρονης Ηλία Μίχου.

Με ένα νέο βίντεο, ο Παύλος Χαϊκάλης αναλύει τον αστρολογικό χάρτη της Εύας Καϊλή, που μετά τη σύλληψη της στις Βρυξέλλες για το σκάνδαλο του Κατάρ έχει συγκεντρώσει πάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο γνωστός ηθοποιός, αυτή τη φορά, θέλοντας να προλάβει τις αντιδράσεις, ξεκαθαρίζει πως αναλύει τον αστρολογικό χάρτη της Εύας Καϊλή, χωρίς να καταδικάζει τίποτα και κανέναν, αλλά και χωρίς να τοποθετείται με κανένα προσωπικό σχόλιο, γύρω από την υπόθεση με το σκάνδαλο διαφθοράς.

Ο Παύλος Χαϊκάλης παρουσιάζεται να λέει στο βίντεο με αστρολογικούς όρους: «Βλέπουμε ότι μετά τι πρόσφατες εκλείψεις, αυτό το άτομο είναι «χτυπημένο» από την έκλειψη και ενεργοποιημένο από την Πανσέληνο, θα έχει ένα θέμα πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο, σε φάση περιορισμού», αναφέρει αρχικά.

Και επισημαίνει: «Επαναλαμβάνω πάλι, μην βρεθούν κάποιοι… έξυπνοι και αρχίσουν να λένε ότι καταδικάζουμε, εμείς εδώ εξετάζουμε αστρολογικά τον χάρτη ενός ατόμου σε σχέση με τις εκλείψεις».

Σε άλλο σημείο ο Παύλος Χαϊκάλης αναφέρει μελετώντας τον αστρολογικό της χάρτη: «Αυτό το άτομο κάποια στιγμή στη ζωή του θα έχει πάρα πολλές δυσκολίες, πάρα πολλά βάσανα και περιπέτεια», είναι οι αστρολογικές προβλέψεις για την Εύα Καϊλή.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: tlife.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook