Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Ένα Όσκαρ θα το ήθελα… έκανα κάποιες οντισιόν για σίριαλ αλλά δεν ευδοκίμησαν» (video)
Δεν θα είναι στο Survivor η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, που όπως φαίνεται την έχει κερδίσει η υποκριτική…
Το «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε και σάς παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της showbiz!
O σύζυγος της Κατερίνας Στικούδη, Βαγγέλης Σερίφης, είχε γενέθλια και το γιόρτασαν με πολλούς διάσημους φίλους.
«Τις γιορτές θα είμαι μόνη στο σπίτι μου. Οφείλεις να τσακώνεσαι με τον εαυτό σου. Δεν έχω στολίσει. Αν δεν φλερτάρεις σε αυτή τη ζωή, τι θα κάνεις; Μπορείς να φλερτάρεις και με το τραπέζι», δήλωσε η Νατάσα Καλογρίδη.
«Η εμφάνισή μου είναι του 5λεπτου», σχολίασε η Κατερίνα Στικούδη.
Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μίλησε για το Survivor αλλά και για την υποκριτική.
«Ο Άγιος Δομίνικος θα μείνει για πάντα μέσα μου. Δεν θα πάω στο survivor, το λέω κάνα δίμηνο», ανέφερε αρχικά.
«Ένα Όσκαρ θα το ήθελα… έκανα κάποιες οντισιόν για σίριαλ αλλά δεν ευδοκίμησαν. Για διπλό γάμο δεν το σκέφτομαι, δεν θέλω να μου πάρει άλλη τη δόξα», πρόσθεσε.
Ολες οι Ειδήσεις
- Καύσωνας στην Ευρώπη: Σπάνε ρεκόρ οι θερμοκρασίες με 40άρια σε Γερμανία, Δανία και Τσεχία – Πνίγεται κόσμος αναζητώντας δροσιά – Κανόνια νερού στους δρόμους (βίντεο)
- H «Καθημερινή της Κυριακής»
- Θαύμα στη Βενεζουέλα: Νεογέννητο μωρό 18 ημερών ανασύρθηκε ζωντανό από τα συντρίμμια – Συγκινητικό βίντεο
- To «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- H «Realnews» της Κυριακής
- Ο «Ελεύθερος Τύπος» της Κυριακής
- Το «Documento» της Κυριακής
- «Η ΕΛΠΙΔΑ αλλάζει μορφή και «καθαρίζει», λέει η Καρυστιανού μετά τις αποχωρήσεις στελεχών και καταγγέλλει εκβιασμούς και αρχηγιλίκια
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook