Τις δηλώσεις του Ορέστη Τζιόβα για τη σεξουαλικότητά του στο περιοδικό Antivirus σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα το πρωί.

«Να τοποθετηθώ; Αν εγώ έκανα στον Ορέστη Τζιόβα για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, πείτε μου αν εγώ την επόμενη ημέρα θα είχα δουλειά στην ελληνική τηλεόραση ή αν θα με είχαν κρεμάσει χειροπόδαρα στο Σύνταγμα. Γιατί επιτρέπεται σε ένα περιοδικό να κάνει μία τέτοια ερώτηση που πλέον για όλους εμάς τους υπολοίπους είναι απαγορευμένη;» αναρωτήθηκε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Προχθές καλέσαμε εδώ τον υφυπουργό Πολιτισμού, κ. Γιατρομανωλάκη που έχει μιλήσει για τη σεξουαλική του ταυτότητα. Βλέπετε εδώ την υποκρισία της κοινωνίας που σε κάποια μέσα και σε κάποιους συναδέλφους επιτρέπεται να κάνουν τέτοιου είδους ερωτήσεις και σε κάποιους άλλους ρατσιστικά απαγορεύεται να τις κάνουν. Δεν είναι αυτός ένας ρατσισμός ή μία υποκρισία; Γιατί εμείς κατακρεουργούμε ανθρώπους; Δεν καθορίζεται ένας άνθρωπος με βάση τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

Καταλαβαίνω ότι πρέπει να αφυπνίσουμε στην κοινωνία ότι κάποια παιδιά είναι ομοφυλόφιλα και να περνάνε δύσκολα, αλλά τώρα η σκιά που ξεκαθάρισε… Πώς είναι δυνατόν; Η σκιά αυτή λύθηκε στο μυαλό του» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας για τον Ορέστη Τζιόβα.

Τι δήλωσε ο Ορέστης Τζιόβας για τη σεξουαλική του ζωή
«Είχα πολλά άτομα στην παρέα μου που είναι γκέι. Στο λέω γιατί σεξ με άνδρες έχω κάνει μόνο με άτομα που ήταν φίλοι μου και όχι με αγνώστους. Καλοί φίλοι, με τους οποίους αισθανόμουν μια ασφάλεια. Ακόμα και τώρα δεν μπορώ να φλερτάρω με ένα αγόρι. Δεν βλέπω, δηλαδή, ένα αγόρι σε ένα μπαρ και θέλω να το φλερτάρω. Ήταν κάτι κυρίως σεξουαλικό, το οποίο ήθελα και να το ερευνήσω για να μην υπάρχει καμία σκιά. Γενικώς, δεν θέλω να υπάρχουν σκιερά πράγματα στο μυαλό μου και στη ζωή μου. Προτιμώ να τα έχω εξερευνήσει» εξομολογήθηκε ο Ορέστης Τζιόνας στο περιοδικό Antivirus.

Σε ερώτηση για το πώς αυτοπροσδιορίζεται σε σχέση με τη σεξουαλική του ταυτότητα, απάντησε: «Είμαι straight με κάποιες bisexual ανησυχίες».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook