Ένα οδυνηρό ατύχημα είχε η Κότυ Γουγούση ενώ ένα πασαρέλα στο πρώτο μέρος του μεγάλου τελικού του GNTM που ξεκίνησε απόψε

Κατά τη διάρκεια της πασαρέλας, η Κότυ Γουγούση φάνηκε να δυσκολεύεται αρκετά να ισορροπήσει επάνω στα τακούνια. Η πιο άβολη κι επίπονη στιγμή της ήταν όταν έπεσε στη μέση της διαδρομής, με τους κριτές να παγώνουν.

Η ίδια επέλεξε να συνεχίσει, αλλά το επίπεδο δυσκολίας αυξήθηκε για την ίδια κι ένιωθε αδυναμία στο βάδισμά της. Ξαφνικά έπεσε για δεύτερη φορά κι ήταν σίγουρα πιο σοκαριστική από την πρώτη. Οι κριτές τρόμαξαν κι έσπευσαν να τη βοηθήσουν.

Η Κότυ Γουγούση σφάδαζε από τους πόνους και δεν μπορούσε να περπατήσει κι αμέσως ήρθε ο γιατρός να αξιολογήσει την κατάστασή της. Ο γιατρός έκρινε πως πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και εκείνη το δέχτηκε με κλάματα.

Η Κότυ δυστυχώς αποχώρησε από το GNTM, μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό.

Στη δεύτερη δοκιμασία τα τρία μοντέλα – Αλεξία, Βικτώρια και Μαρίτα – που απέμειναν για να διεκδικήσουν τη νίκη, ως broadway stars, θα πρέπει να αναδείξουν τον εαυτό τους σε τρία διαφορετικά χορευτικά acts το κάθε ένα, φορώντας δημιουργίες υψηλής ραπτικής της Σήλιας Κριθαριώτη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook