H Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης τηρούν ένα πέπλο μυστηρίου για τη φημολογία που τους θέλει ζευγάρι.

Αν και όλοι παραδέχονται ότι η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα και φρέσκα ζευγάρια της εγχώριας showbiz με τη σχέση τους να μετρά κάποιους μήνες, κανείς από τους δύο δεν το έχει παραδεχτεί δημόσια.

Ωστόσο, έναν χρόνο μετά τα πρώτα δημοσιεύματα, οι πρωταγωνιστές της «Γης της Ελιάς» περνούν μαζί τις διακοπές των Χριστουγέννων και δεν διστάζουν να μοιραστούν στιγμιότυπα στα social media.

Μετά τα Χριστούγεννα οι πρωταγωνιστές της σειράς «Η Γη της Ελιάς» έκαναν μια απόδραση στην Αράχωβα και μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους τους στο Instagram διάφορες φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες στιγμές τους. Αυτή τη φορά, η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης δημοσίευσαν τα πρώτα κοινά στιγμιότυπα στα προφίλ τους.

Οι δύο ηθοποιοί βρίσκονται στην Αράχωβα και ποζάρουν πάνω σε μία… γουρούνα, λίγο πριν ξεκινήσουν την off road εξόρμησή τους.

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, μάλιστα, ήταν καλεσμένος και στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι που έκανε η Εβελίνα Παπούλια, όπως αποκαλύφθηκε μέσα από την ανάρτησή της. Η ηθοποιός έχει γνωρίσει τον σύντροφό της κόρης της και τον συμπαθεί πολύ, όπως λένε οι γνωρίζοντες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook