Σταματίνα Τσιμτσιλή: Χριστούγεννα στο στολισμένο Λονδίνο με όλη την οικογένεια (εικόνες)
Στο Λονδίνο πέρασε πέρασε τις ημέρες των Χριστουγέννων η Σταματίνα Τσιμτσιλή με όλη την οικογένεια.
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ο σύζυγος της Θέμις Σοφός και τα τρία τους παιδιά έκαναν μια εκδρομή εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στο Λονδίνο που φημίζεται για τον στολισμό και το εορταστικό κλίμα των ημερών.
Το τσουχτερό κρύο δε φαίνεται να στάθηκε εμπόδιο στην οικογένεια της παρουσιάστριας και του δικηγόρου από το να απολαύσουν τις βόλτες τους στο κοσμοπολίτικο Λονδίνο.

Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτισλή, που είναι ιδιαίτερα εναργή στο Instagram, μοιράστηκε το το απόγευμα της Παρασκευής 30/12 μια σειρά φωτογραφιών από το ταξίδι τους.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες και τους ισχυρούς ανέμους στο Ρέθυμνο – Νεκροί δύο πυροσβέστες, νέα «112» για εκκενώσεις οικισμών – Απεγκλωβισμοί δια θαλάσσης (βίντεο)
- Θρήνος στο Ρέθυμνο για τους πυροσβέστες που έπεσαν στο καθήκον – Την Πέμπτη το τελευταίο αντίο
- «Λάρισα ερχόμαστε»: Η χαμογελαστή φωτογραφία της Καρυστιανού προκάλεσε την αντίδραση Πλακιά – «Η πόλη αυτή μόνο έμπνευση για χαρούμενα πρόσωπα δεν είναι»
- Υπουργείο Εξωτερικών: Σταθερός στόχος παραμένει η επίλυση του Κυπριακού και η επανένωση της Μεγαλονήσου
- Νεκρός πυροσβέστης στο Γύθειο – Επιχειρούσε στη φωτιά – Υπό διερεύνηση τα αίτια
- Αττική: Δείτε σε ποιες παραλίες απαγορεύεται η κολύμβηση
- «Έπεσαν ηρωικά στο βωμό του καθήκοντος»: Η Πυροσβεστική για τους δύο νεκρούς στη φωτιά στο Ρέθυμνο
- Νεκροί δύο πυροσβέστες που επιχειρούσαν στη μεγάλη φωτιά στη Νέα Κρύα Βρύση Ρεθύμνου – Εγκλωβίστηκαν στο όχημα τους – Μπαράζ μηνυμάτων από το 112 για εκκενώσεις οικισμών (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook