Μια συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα της έκανε το μεσημέρι του Σάββατου 31/12 η Κλέλια Ρένεση.

Η Κλέλια Ρένεση αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους της ότι ο πατέρας της βγήκε στη σύνταξη είναι γιατρός του ΕΣΥ και σήμερα είναι η τελευταία ημέρα βρέθηκε στο γραφείο του στο νοσοκομείο καθώς βγαίνει στην σύνταξη.

Η γνωστή ηθοποιόςέγραψε ένα μακροσκελές κείμενο στο προφίλ της στο Instagram και περιέγραψε όσα έζησε όλα αυτά τα χρόνια ο μπαμπάς της, ως γιατρός του ΕΣΥ στέλνοντας, παράλληλα, και το δικό της μήνυμα.

Όσα έγραψε η Κλέλια Ρένεση στην ανάρτηση της:
«”Τελείωσε η βάρδια και φεύγετε”. Και είναι απίστευτο. Μετά από πόσα χρόνια σπουδές, αγροτικό, ειδικότητες, αναμονές για διορισμούς, γιατρός του εσύ, επιμελητής β, α, υποδιευθυντής, διευθυντής κλινικής , άπειρα χρόνια στα νοσοκομεία στα χειρουργεία και στα ιατρεία, ο πατέρας μου, βγαίνει σήμερα στη σύνταξη. Καλός πολίτης λένε. Και εγώ σκέφτομαι. Δεν κοιμήθηκε ούτε ένα βράδυ 30 χρόνια τώρα πάνω από 3 ώρες σερί χωρίς να του διακόψει τον ύπνο κάποιο περιστατικό.

Δεν μπόρεσε ποτέ να κλείσει κινητό ή να πάει κάπου που δεν είχε σήμα. Δεν μπόρεσε ποτέ να πιει μια στάλα αλκοόλ για να είναι πάντα ετοιμοπόλεμος. Δεν ταξίδεψε. Δεν μπόρεσε να ρθει να δει το παιδί του, ούτε το εγγόνι του. Όταν γεννούσα την Κοραλία κατάφερε να βρει μισή μέρα και μόλις βγήκα απ’ το χειρουργείο έπρεπε να φύγει. Ξεγέννησε εκατοντάδες παιδιά. Ασταμάτητα έτρεχε για κάθε περιστατικό. Έζησε όλο τον εξευτελισμό του ΕΣΥ από την εκάστοτε κυβέρνηση. Την έλλειψη προσωπικού, έλλειψη φαρμάκων, γαζών, αποστειρωτών.

Έζησε τον εξευτελισμό που επιτρέπει ο νόμος, στον ανειδίκευτο τουριστικό γιατρό σε νησί να μπορεί να βγάζει 4πλασια απ’ τον διευθυντή του ΕΣΥ που έχει να κοιμηθεί 2 μήνες για να εξυπηρετήσει την τουριστική τορπιλη. Καλός πολίτης δεν θα ναι από δω κ πέρα. Καλός πολίτης ήταν πάντα. Και μακάρι όλοι οι άνθρωποι να αντιμετώπιζαν την δουλειά τους με τόση ευλάβεια και συνεπεία.

Μπαμπά, σήμερα που θα αδειάσεις το γραφείο σου και θα παραδώσεις τα κλειδιά, είσαι χορτάτος στην καρδιά και δούλεψες μια ζωή με πάθος. Όπως ταιριάζει στην φτιαξια σου. Κ πως αλλιώς θα έβγαινε η βάρδια, χωρίς φωτιά στα μάτια;! Φτου ξελευθερια και αέρα στα πανιά σου!!»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook