Μια ερώτηση που έκανε δημοσιογράφος από την ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου έκανε έξαλλη την παρουσιάστρια.

«Δεν ρωτάς ποτέ έναν άνθρωπο αν πιστεύει ότι η Φωτεινή Δάρρα πίστευε ότι θα κερδίσει λόγω της ιδιαιτερότητας του Πάνου» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η ερώτηση έγινε μετά τον τελικό του J2US, φιναλίστ στον οποίο ήταν η Φωτεινή Δάρρα με τον παραΟλυμπιονίκη Πάνο Τριανταφύλλου.

Η επίμαχη ερώτηση έγινε στον Μαυρίκιο Μαυρικίου αφορούσε τον παραολυμπιονίκη Πάνο Τριανταφύλλου και τη Φωτεινή Δάρα , που ήταν φιναλίστ στον τελικό του J2US.

“Μήπως η Φωτεινή ήταν σίγουρη ότι θα νικήσει, επειδή ο Πάνος Τριανταφύλλου έχει αυτή την… ιδιαιτερότητα;” ήταν η ερώτηση της δημοσιογράφου στον Μαυρίκιο Μαυρικίου.

Τόσο η Κατερίνα Καινούργιου, όσο και το πάνελ της εκπομπής της, αντέδρασαν σε αυτά που άκουσαν και η παρουσιάστρια, μάλιστα ανέφερε: “Ξέρετε πόσο στηρίζω την ομάδα μου και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Θλίβομαι πάρα πολύ με την ερώτηση που έκανε η δημοσιογράφος μας, που κατά τα άλλα είναι πολύ αξιόλογη. Απαράδεκτη ερώτηση. Ντρέπομαι. Πραγματικά ντρέπομαι”.

Πρόσθεσε μάλιστα: “Επειδή είμαι αρκετά ευαισθητοποιημένη με αυτά τα θέματα, δε ρωτάς ποτέ έναν άνθρωπο, αν πιστεύει ότι η Φωτεινή Δάρρα θα κερδίσει λόγω της ιδιαιτερότητας του Πάνου (σ.σ. έχει καθηλωθεί σε αναπηρικό καροτσάκι). Καμία ιδιαιτερότητα δεν έχει ο Πάνος. Όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι. Και οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, αυτό που θέλουν, και θα το πω με αγάπη και στους τηλεθεατές και στη δημοσιογράφο και σε όλους εδώ, είναι να τους αντιμετωπίζουμε ως ίσους”.

Έκλεισε λέγοντας: “Το να γίνει μια τέτοια ερώτηση με θλίβει και ζητάω συγγνώμη εγώ προσωπικά που έγινε από τη δημοσιογράφο μας. Θα το πάρω πάνω μου. Αναγκαστικά θα το πάρω πάνω μου. Δε προλαβαίνω να βλέπω όλα τα βίντεο στο μοντάζ, συγγνώμη”.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, όχι απλά δεν αντέδρασε αλλά είπε ότι η Φωτεινή Δάρρα, του είχε πει, πως “θα τους κράξουν αύριο επειδή δεν επέτρεψαν να κερδίσει ο Πάνος”, λέγοντάς της, “τι εννοείς; Ο Πάνος δεν το “πούλησε” αυτό το πράμα…”

Δείτε το βίντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook