Μαίρη Συνατσάκη και Ίαν Στρατής είναι πανευτυχείς με τη νέα καθημερινότητα τους μετά την γέννηση της κορούλας τους.

Η μικρούλα της Μαίρης Συνατσάκη του Ίαν Στρατή, έγινε ενός μήνα και η youtuber μιλά ανοιχτά για την εγκυμοσύνη αλλά και την μητρότητα.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Μαίρη Συνατσάκη εξομολογήθηκε πρόσφατα:
«Θεωρούσα ότι οι ορμόνες μου ήταν τέλεια. Μου συνέβη όμως αυτή η θλίψη όταν γυρίσαμε στο σπίτι από το μαιευτήριο. Ήταν η επιστροφή στο συνηθισμένο μας περιβάλλον σε μία… όχι συνηθισμένη συνθήκη. Είναι περίεργες αυτές οι αλλαγές, βάλε και τις ορμόνες μέσα… Εξαιτίας των δικών μου θεμάτων ψυχικής υγείας και των διαταραχών με το άγχος και των κρίσεων πανικού, ήταν πάντα οι κεραίες μου πολύ ανοιχτές με αυτό και είχα ενημερώσει το περιβάλλον μου».

Λίγες εβδομάδες πριν τον ερχομό της κόρης της, η Μαίρη Συνατσάκη είχε ετοιμάσει το παιδικό δωμάτιο για την κόρη της, ενώ αυτή τη φορά, μοιράστηκε φωτογραφίες!


Πριν από δύο μέρες μάλιστα η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε ότι η κόρη της έκλεισε έναν μήνα ζωής!

«Σήμερα έγινε ενός μήνα ολόκληρου η μικρουλένια πιτσίνα μας. Μέσα στη μέρα λέω να σας ανεβάσω εδώ τι χρειάστηκα πρακτικά και ρεαλιστικά τι χρειάστηκα για αυτόν τον πρώτο μήνα. Μπορεί να βοηθήσει ή να δώσει μια ιδέα σε όσες περιμένετε τα πιτσίνια σας. Σπόιλερ αλέρτ δεν χρειάστηκε να είναι έτοιμο το παιδικό δωμάτιο ούτε λίγο!» έγραψε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook