Ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής το πολυαναμενόμενο Survivor All Star.

Oι παίκτες του νέου κύκλου του Survivor All Star. , αφού διασκέδασαν με την ψυχή τους στο πάρτι υποδοχής που τους είχε ετοιμάσει η παραγωγή, μεταφέρθηκαν στην παραλία προκειμένου να μάθουν τις συνθέσεις των δυο ομάδων.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος που πολύς λόγος έχει γίνει για το αν παραμένουν ή όχι ζευγάρι, βρίσκονται σε διαφορετικές ομάδες και ο Γιώργος Λιανός τους ρώτησε πως αισθάνονται.

«Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι στην κόκκινη ομάδα. Μου είχε λείψει από το 2017 το κόκκινο» είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Γιώργο Λιανό να σχολιάζει, «Δε ξέρω αν σας χωρίσαμε εμείς ή προλάβατε εσείς πρώτοι».
Η ατάκα αυτή προκάλεσε τα αμήχανα χαμόγελα των δυο παικτών με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να απαντά: «Η αλήθεια είναι ότι δε θα έχω κάποιον με τόση άνεση να γκρινιάζω και να με ηρεμεί».

Αμέσως μετά ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον Κωνσταντίνο Βασάλο ο οποίος σχολίασε, «Πάλι καλά που είμαστε σε αντίπαλη ομάδα να φάει άλλος τη γκρίνια. Εγώ θα είμαι άνετος εδώ, να κερδίζουμε, μια χαρά».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook