Αντύπας: Άνδρας τον χτύπησε πάνω στη σκηνή – Η απάντηση του τραγουδιστή (video)

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε νυχτερινό μαγαζί, την ώρα που ο Αντύπας βρισκόταν στη σκηνή και τραγουδούσε.
O Αντύπας βρισκόταν στην πίστα, ερμηνεύοντας το «Είμαι στα χάι μου» και ξαφνικά δέχτηκε επίθεση από θαμώνα του μαγαζιού.
Ο συγκεκριμένος άνδρας ανέβηκε στη σκηνή και επιτέθηκε στον Αντύπα αρχικά λεκτικά, ενώ στη συνέχεια τον χτύπησε με το βίντεο της επίθεσης να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Μία από τις κοπέλες που πουλούσαν λουλούδια, προσπάθησε να σταματήσει τον εξαγριωμένο άνδρα μπαίνοντας ανάμεσα σε εκείνον και τον τραγουδιστή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Μετά από κάποια ώρα, πελάτες και υπάλληλοι του μαγαζιού βρέθηκαν κι εκείνοι στην πίστα, προκειμένου να ηρεμήσουν τον άνδρα και να τον πείσουν να επιστρέψει στο τραπέζι του.
Καθ’ όλη τη διάρκεια του επεισοδίου ο Αντύπας δεν σταμάτησε να τραγουδάει για το κοινό του, που παρακολουθούσε τη φασαρία σαστισμένο.
Δείτε το βίντεο
@
Η εκπομπή «Happy Day» επικοινώνησε με τον Αντύπα μετά το πρωτοφανές περιστατικό και η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε: «Η εξήγηση του τραγουδιστή είναι ότι δεν συνέβη κάτι τόσο σοβαρό. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, απλά ο κύριος ήταν σε ένταση επειδή η γυναίκα του είχε λιποθυμήσει. Και μένα μου φαίνεται περίεργο. Δεν ξέρω αν θέλει να προσθέσει κάτι η πλευρά του τραγουδιστή. Η επίσημη απάντηση του Αντύπα με τον οποίο συνομιλήσαμε πριν λίγο είναι ότι ο κύριος ήταν σε ένταση και ήταν έτσι ταραγμένος, επειδή η γυναίκα του είχε λιποθυμήσει και ήθελε με κάποιο τρόπο να τραβήξει την προσοχή».
Ολες οι Ειδήσεις
- EΜΥ – Έκτακτο δελτίο καιρού για τον καύσωνα – Πάνω από 40°C μέχρι και την Τετάρτη
- Συγκρούστηκαν δύο λεωφορεία στη Λεωφόρο Καραμανλή στην Α΄πλάζ της Βούλας – Τουλάχιστον 10 τραυματίες ανάμεσά τους και παιδιά (βίντεο)
- Η Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ
- Ομαδικός βιασμός 14χρονης στον Πειραιά: Συνελήφθη και ο τέταρτος δράστης – 20,18, 17 και 16 ετών οι συλληφθέντες
- Σε ύφεση η φωτιά σε Πικέρμι, Ραφήνα, Σπάτα: Κάηκαν σπίτια, δεκάδες απεγκλωβισμοί, σε επιφυλακή για αναζωπυρώσεις η Πυροσβεστική
- Μέρκελ: «Με πλήγωσε όταν με συνέδεσαν με τον ναζισμό» – «Δεν θα ζητούσα συγγνώμη για το πώς χειρίστηκα την κρίση» (βίντεο)
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή σε Αττική, Κύθηρα, Εύβοια, περιοχές της Πελοποννήσου και του Βορείου Αιγαίου
- Φωτιά σε Ραφήνα και Πικέρμι: Προς Σπάτα κινείται το πύρινο μέτωπο –Καίγονται σπίτια, μηνύματα του 112 για εκκενώσεις οικισμών, μάχη των πυροσβεστών
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook