“Ήταν σίγουρα δέλεαρ, ήταν υπέρ-δέλεαρ αλλά δεν μπορούσα να μπω στη διαδικασία απ’ τη στιγμή που θα με έβλεπαν τα παιδιά μου και θα πίστευαν ότι το να πηγαίνεις σε ένα ριάλιτι είναι ένα είδος επαγγέλματος” σημείωσε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης.

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης έδωσε συνέντευξη στο Ποιος είναι Πρωινιάτικα στο OPEN και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην άρνησή του να συμμετάσχει στο Survivor, παρά τη δελεαστική πρόταση που του έγινε.

«Ισχύει ότι δεν πήγα στο Survivor γιατί σκέφτηκα τα παιδιά μου. Δεν θεωρώ ότι είμαι ένας άνθρωπος που μπορώ να υπάρξω σε ένα τέτοιο πρόγραμμα και να το υποστηρίξω στον βαθμό που χρειάζεται» ανέφερε αρχικά ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης.

«Ναι μπορώ να το κάνω όταν γνωρίζω τις προθέσεις και τις διαθέσεις του άλλου. Όταν θα πούμε για τα παιδιά μας αλλά δεν θα τα χρησιμοποιήσουμε, γιατί τα παιδιά μου δεν είναι αντικείμενά μου, είναι το στολίδι μου.

Με κάποιον τρόπο πρέπει να τα διαφυλάξουμε εμείς μέχρι ένα σημείο σε μία τέτοια εποχή με τέτοιες κοινωνικές αλλαγές και αναταραχές, ψυχικές, πνευματικές, πολιτιστικές» επισημαίνει στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Όταν η Μπέττυ Μαγγίρα ρώτησε για το οικονομικό σκέλος της πρότασης για το Survivor, ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης τόνισε:

«Ήταν σίγουρα δέλεαρ, ήταν υπέρ-δέλεαρ αλλά δεν μπορούσα να μπω στη διαδικασία απ’ τη στιγμή που θα με έβλεπαν τα παιδιά μου και θα πίστευαν ότι το να πηγαίνεις σε ένα reality είναι ένα είδος επαγγέλματος. Όχι, δεν είναι επάγγελμα να είσαι παίκτης ριάλιτι.

Δεν μου ακούγεται υγιές να ακούς από μικρά παιδιά θέλω να πάω στο Survivor, όταν τα ρωτάς: τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις;».

«Δεν θέλω να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου, δεν ήμουν έτοιμος ακόμα να τους δώσω μια τέτοια πληροφορία. Λόγω των παιδιών μου είπα όχι σε πολλά πράγματα και είπα ναι σε πράγματα που δεν θα τα έκανα αλλά τα έκανα» παραδέχεται κλείνοντας το θέμα ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook