Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ιωάννα Μαλέσκου που είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Η Ιωάννα Μαλέσκου βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και χτές την ανακοίνωσε δημόσια δείχνοντας μας μέσα από τα social media τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Σήμερα, και πάλι μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσίευσε δυο ακόμη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα στα οποία τη βλέπουμε να ποζάρει με τα δύο σκυλάκια της, περιγράφοντας παράλληλα την αντίδρασή τους, όταν «αντιλήφθηκαν» ότι η ίδια θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.


«Όταν ανακοίνωσα ότι θα έρθει νέο μέλος, οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες. Η Μπαλού δεν ήθελε να το πιστέψει. Μετά και τον ερχομό του Κόκου και της Σανελίτας, προτιμούσε το σενάριο «έφαγα πολύ τις γιορτές». Ο γλυκός μου Κόκο χάρηκε που θα έχει νέα παρέα να παίζει. Η Σανελίτα έκανε ότι κοιμόταν κι απλά δεν έβλεπε «καλό όνειρο». Αυτά που λέτε από το σπίτι μας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ποιος είναι όμως ο Κωνσταντίνος Δανιάς που έκλεψε την καρδιά της Ιωάννας Μαλέσκου και είναι και ο πατέρας του μωρού που περιμένει;

Ο Κωνσταντίνος Δανιάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μυτιλήνη, είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Χημείας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Είναι, επίσης, απόφοιτος μεταπτυχιακού τμήματος Εφαρμοσμένης Κλινικής και Αθλητικής Διατροφολογίας – Διαιτολογίας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Εκπαιδευτών Σκύλων. Η φιλοζωία, του άλλαξε τη ζωή και επέμεινε στο να την κάνει επάγγελμα… Έτσι αποφάσισε να δημιουργήσει ένα κτήμα στην Παλλήνη όπου αναλαμβάνει την εκπαίδευση σκύλων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook