Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Τζαβέλλας: Νέος έρωτας στη showbiz – Είναι 3 μήνες μαζί
Πυκνώνουν οι φήμες που θέλουν την Βίκυ Κάβουρα και τον Γιώργο Τζαβέλλα να είναι το νέο ζευγάρι της showbiz,.
Ωστόσο Η Βίκυ Κάβουρα και ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Τζαβέλλας δεν έχουν μιλήσει δημόσια και τηρούν σιγή …ασυρμάτου
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, οι δυο τους είναι μαζί εδώ και τρεις μήνες ενώ υποδέχτηκαν και το νέο έτος μαζί.
Οι πρώτες φήμες γύρω από τη σχέση τους ξεκίνησαν με την εμφάνιση της Βίκυς Κάβουρα στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στις 9 Νοεμβρίου. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ηθοποιό στις κερκίδες μαζί με μία φίλη της και έτσι πυροδότησε τις φήμες πως είναι μαζί.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «Real Life», μία συνάντησή τους μέσα στο φθινόπωρο έμελλε να σημάνει την έναρξη της σχέσης τους. Η ηθοποιός και ο ποδοσφαιριστής περνούν πολύ χρόνο μαζί, προσέχοντας, ωστόσο, τα μέρη που επισκέπτονται, μιας και επιθυμούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φλας των παπαράτσι.
Πριν από λίγες εβδομάδες, μάλιστα, η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας έκαναν το πρώτο ρομαντικό ταξίδι τους στην Αυστρία. Οι δυο τους πέρασαν μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, κάνοντας ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητά τους.
Η Βίκυ Κάβουρα μάλιστα, είχε δημοσιεύει και κάποιες φωτογραφίες στα social media από το εν λόγω ταξίδι, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει με ποιον ταξίδεψε.
Ολες οι Ειδήσεις
- Κατερίνα Λιόλιου – Γιώργος Μαζωνάκης: Τραγουδούν μαζί
- Νατάσα Θεοδωρίδου: Ποζάρει με τον σύντροφό της, Γιάννη Καρυπίδη – Η φωτογραφία από την Κωνσταντινούπολη
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι ευχές στην κόρη του, Σοφία, για τα γενέθλιά της – Η selfie που δημοσίευσε
- Δασκουλίδης-Μπάστα-Βοζίκη: Έρχεται 9 Ιουνίου «Απλά» το πιο δυνατό live «πάντρεμα» τις Τρίτες στον Πειραιά
- Χ. Αλεξίου: «Είμαι μια μάνα που θέλει να είναι ερωτευμένη, φίλη, αδερφή – Είμαι και τσογλάνι μερικές φορές»
- Ισχυρές σεισμικές δονήσεις 4,8 και 5,2 Ρίχτερ στη Βόρεια Εύβοια – Ζημιές σε σπίτια, μαγαζιά και σε εκκλησία – «Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο για την περιοχή», λέει ο Παπαζάχος (βίντεο)
- Νίκος Τερζής: «Η Βίσση είναι μία, ο Κότσιρας είναι “αδερφός”, γουστάρω Οικονομόπουλο, Βέρτη, “έφτιαξα” Ρουβά, Μαζωνάκη, Παπαρίζου (βίντεο)
- «Πάμε μια βόλτα;» – Καλεσμένος ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης , Κυριακή 7 Ιουνίου στις 17:20 – Τρέϊλερ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook