Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία απέκτησαν πέντε παιδιά, την Αλεξία,, τον Παύλο τον Νικόλαο, την Θεοδώρα και τον Φίλιππο ενώ απέκτησαν εννέα εγγόνια.

Η Αλεξία γεννήθηκε το 1965 στο Μον Ρεπό, παντρεύτηκε τον αρχιτέκτονα Κάρλος Μοράλες και απέκτησαν πέντε παιδιά. Η περιουσία τους αγγίζει τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Παύλος γεννήθηκε το 1967 στο Τατόι. Παντρεύτηκε την κόρη του δισεκατομμυριούχου των duty free Ρόμπερτ Μίλερ, Μαρί Σαντάλ, , το 1995. Η οικογένεια περιουσία ξεπερνάει τα 2 δισ.

Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ απέκτησαν πέντε παιδιά: Η Μαρία Ολυμπία ασχολείται με τη μόδα, ο Κωνσταντίνος Αλέξιος με τη φωτογραφία και ο Αχιλλέας Ανδρέας με την υποκριτική.

Ο Νικόλαος γεννήθηκε το 1969 στη Ρώμη. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στη Νέα Υόρκη και το 2010 παντρεύτηκε την Τατιάνα Μπλάτνικ, που είναι κόρη Σλοβένου επιχειρηματία.

Η Θεοδώρα γεννήθηκε το 1983 στο Λονδίνο. Ασχολείται με την υποκριτική και έπαιξε στην «Τόλμη και Γοητεία». Είναι αρραβωνιασμένη με δικηγόρο και σχεδίαζαν να παντρευτούν το καλοκαίρι.

Ο Φίλιππος γεννήθηκε το 1986 και τον βάφτισε η πριγκίπισσα Νταϊάνα. Παντρεύτηκε την κόρη του μεγιστάνα των αερομεταφορών Τόμας Φλορ, Νίνα, στη Μητρόπολη Αθηνών.

Δείτε το βίντεο του MEGA

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook